IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 30 de septiembre de 2014

PRIMERA COMPETICIÓ DE LA TEMPORADA: FONS I ESTILS A GRANOLLERS

Els propers 4 i 5 d'octubre comencem l'activitat competitiva pels nostres equips Infantil, Júnior i Absolut. Serà al CN Granollers en dues jornades, la primera el dissabte tarda i la segona el diumenge matí.

La competició es basa en nedar el fons i estils (1500ll/800ll i 400estils), dues proves preparatòries molt importants per aquest moment de la temporada les quals ens donen una informació molt vàlida per encarar les programacions i els entrenaments. Per un altre costat es nedaran també proves de 100, ja que tothom no pot nedar les proves llargues, les places són limitades i perquè la competició no sigui interminable hem hagut de repartir a tots els nedador@s a les diferents proves.

Els desplaçaments es faran amb cotxes particulars i donarem facilitats a l'hora de marxar amb els pares.

Molta sort a tothom i que tinguem un gran inici de temporada!!!




lunes, 29 de septiembre de 2014

TANCAMENT DEL BAR DEL CN MATARÓ PER CANVI DE LLOGATER

Informem a tots els pares i esportistes que el Bar de les nostres instal·lacions romadrà tancat per motius de canvi de llogater del proper dimecres 1 d'octubre al diumenge 19 d'octubre. Sapigueu doncs que no es podrà fer ús de tot l'espai que utilitzeu per esperar als vostres fills a que surtin dels entrenaments ja que s'estaran fent obres i reformes del local.




Moltes gràcies per la vostra col·laboració i comprensió.

jueves, 18 de septiembre de 2014

24 HORES ESPORTIVES I SOCIALS

El proper dissabte 20 i diumenge 21 de setembre ens espera una nova edició de les 24 hores esportives i socials del Centre Natació Mataró. Desde la secció de Natació us informem de que és una activitat pensada per a tots els esportistes i les seves famílies, i d'aquesta manera gaudir d'un gran dia i compartir tots plegats les difrents activitats que s'aniran fent. Perquè siguin exitoses necessitem la máxima participació possible de tots els components de la secció de Natació i tots els esportistes que formen part dels diferents equips han d'assitir-hi i participar (excepte absències degudament justificades), ja que és una activitat que la considerem obligatòria perquè forma part de les activitats programades pels diferents equips de Natació.



A part de les diferents franges horàries on els nedador@s hauran de nedar per intentar superar el rècord de metres de l'any passat, s'han organitzat tot un seguit d'activitats com els inflables pels més menuts, futbolí humà, curses d'orientació, spinning, botifarrada, xocolatada i moltes més sorpresas que aniran apareixent.

Cal fer la inscripció a la recepció del Centre i abonar els 10€ que us permetrà gaudir del sopar (botifarrada), d'un gelat i de la xocolatada del diumenge pel matí.

Així doncs, us animem a que us apunteu ja que el plaç d'inscripció acaba avuí mateix, i ente tot@s hem d'aconseguir que siguin un èxit, i això només és possible amb la vostra col·laboració i les vostres inscripcions.

A continuació veureu un document amb les franges horàries per nedar i més endavant es publicarà tota la graella amb les diferents activitats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i el dissabte a les 10.00 del matí donarem el tret de sortida i us volem veure a tots allà per passar-ho d'allò més bé!!!


jueves, 11 de septiembre de 2014

Presentacions de les reunions informatives d'inici de temporada

Tal i com us vàrem dir, aquí teniu tota la información que es va donar a les reunions informatives del passat divendres 5 de setembre i dilluns 8 de setembre.

Cada any esperàvem a fer les reunions informatives un cop la Federació Catalana de Natació publiqués el calendari de competicions oficial. Aquest any ens hem avançat ja que consideràvem que havíem d'esperar massa per aquesta primera trobada amb vosaltres.

Per tant, ja teniu la información essencial que ens interessava per poder començar a treballar tots junts, i en un parell de setmanes ja tindrem el calendari i les seus de les competicions i les publicarem perquè us pogueu organitzar i les tingueu en compte.


PRESENTACIÓ ESCOLA


PRESENTACIÓ ALEVÍ, INFANTIL I JÚNIOR (SERGI)


PRESENTACIÓ ALEVÍ, INFANTIL I JÚNIOR (PARRA)




Moltes gràcies a tothom!!!

Diilluns 15 de setembre horaris d'entrenament normals

El proper dilluns 15 de setembre els horaris d'entrenament passaran a tenir el format normal de tota la temporada, és a dir:


Équip Prebenjamí (Marta Bosch): de 18.00 a 19.00


Equip Benjamí (Héctor Ruíz): de 18.00 a 19.30


Equip Benjamí (David Roncero): de 18.00 a 19.30


Equip Aleví (Andreu Valls i Roger Cruañas): de 17.45 a 19.30


Equip Infantil (Maria Folgado): de 17.45 a 19.30


Equip Infantil-Júnior (Joan Parra): de 16.00 a 17.45 o bé de 17.45 a 19.30


Primer Equip (Sergi Garcia): de 7.30 a 10.30, de 16.00 a 19.00 o bé de 17.45 a 19.30


Per ara només fem una sessió al dia, els entrenadors ja aniran informant de quan comencen a entrenar els dissabtes i les dobles sessions pel matí.


Recordeu que a principi de temporada treballem una mica més el treball en sec fora de l'aigua, així que porteu la roba d'esport i consulteu amb els vostres entrenadors quins dies l'heu de portar.




Moltes gràcies per la vostra atenció i que tingueu molt bona diada!!!

miércoles, 3 de septiembre de 2014

REUNIÓ DE PARES ESCOLA DE NATACIÓ

Informem a tots els pares i mares de l'Escola de Natació que la propera reunió del dilluns 8 de setembre s'avançarà 30' per motius d'ocupació de la sala polivalent per activitats esportives del Centre.

Per tant l'inici de la reunió serà a les 19.00, tot just després de la finalització del primer entrenament.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i perdoneu les molèsties.


Els entrenadors de l'Escola de Natació són:

Marta Bosch
Héctor Ruíz
David Roncero

Tresa Forné (Coordinadora de l'Escola).

Anys masculins: del 2008 al 2004
Anys femenins: del 2008 al 2005