IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 25 de marzo de 2014

4ª Jornada de Lliga Catalana Infantil a Premià

El proper dissabte 29 de Març del 2014 el nostre Equip Infantil nedarà la darrera jornada de Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Premià. Un cop assegurada la participació a la final de la Copa Catalana del mes de Maig, els nostres nedador@s lluitaran per continuar amb la seva bona progressió i aconseguir diferents objectius com poden ser, les millores tècniques, les millores a les marques personals o bé, aconseguir noves mínimes pels Campionats d'Espanya d'Estiu.

Molt important començar el segón cicle de la temporada amb força i demostrar-ho un cop més amb un bon nivell a la competició del proper dissabte.

Molta sort a tothom!!!

miércoles, 19 de marzo de 2014

CIRCUIT CATALÀ A SABADELL

Una nova edició del circuit de Sabadell es nedarà aquest proper cap de setmana 22 i 23 de març en sessions de matí (eliminatòries) i de tarda (finals).

Un gran cartell de nedador@s de nivell nacional i internacional donaran molt de nivell a aquest circuit i una gran representació del CN Mataró competirà per aconseguir bons registres i intentar entrar a alguna de les finals.



Esperem que aquesta competició sigui una nova oportunitat per la preparació dels nostres nedador@s per a les properes competicions més importants com pot ser la Copa d'Espanya de Clubs.

Molta sort a tothom i prepareu-vos per una gran competició de nivell!

lunes, 17 de marzo de 2014

COL·LABOREM TOTS PLEGATS AMB EL DIA A L'AIGUA

Benvolguts,
Adjuntem un escrit relatiu a la celebració al Centre, el proper dissabte 22 de març, del Dia de l’Aigua, confiant amb la vostra participació i col·laboració.


 Al mateix temps adjuntem un altre document on es transcriu el testimoni exemplar d’una nena relacionat amb la greu problemàtica de la falta d’aigua en moltes zones del món. Podeu conèixer el programa dissenyat   pel Centre per la jornada al banner del nostre web www.cnmataro.cat, així com tenir més informació de tota la jornada a tot Catalunya i els programes d’UNICEF per aquesta causa a l‘enllaç www.lanitdelaigua.org.
Moltes gràcies i fins el dissabte 22.

viernes, 14 de marzo de 2014

JORNADA DE LLIGA CATALANA BENJAMINA I PREBENJAMINA A CALELLA

El proper dissabte 15 de març del 2014 el CN Calella organitza una nova jornada de lliga catalana pels nedador@s de l'escola de natació. Serà la 4ª jornada per a la categoria benjamina i la 2ª jornada per a la categoria prebenjamina.

Els nostres nedador@s nedaran les proves de papallona i esquena i els relleus de braça i de crol, on esperem veure bones actuacions a totes les proves. Hem de veure també que es van assimiliant tots els aprenentatges del dia a dia i que cada cop neden millor els estils i més ràpid, senyal de que són cada cop més eficients.

Important nedar bé totes les competicions i tenir opcions per poder classificar-se pels Campionats de Catalunya, ja sigui de forma individual o en els equips de relleus.

La competició començarà a les 16.00 i l'hora de convocatòria dels nostres nedador@s al CN Mataró és a les 14.00. El desplaçament es farà amb autocar i demanem màxima puntualitat a tots els participants.

Al principi nedaran els nedador@s de la categoria prebenjamina i després els de la categoria benjamina. El CN Calella ens ha facilitat una nota informativa on ens demana una mica d'organització per entrar a la grada ja que l'espai és molt reduït perquè pugui estar tothom al mateix temps.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i molta sort a tots els participants.

Som-hi CN Mataró!!!


jueves, 6 de marzo de 2014

5ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVINA

El proper dissabte 8 de Març el nostre equip Aleví nedarà una nova jornada de lliga catalana al CN Badalona. Els nostres joves nedador@s han de continuar lluitant per poder fer una bona jornada i puntuar degudament per poder tenir opcions d'entrar a la final entre els millors clubs de Catalunya que és on hem d'estar.

Perquè aquest objectiu es pugui assolir els nostres nedador@s han de nedar ho millor possible totes les proves a les que estiguin inscrits i mica en mica anar plasmant les seves evolucions pel que fa als aspectes tècnics i per un atre costat als aspectes més condicionals com són la resistència, la força i la velocitat.

Cal seguir els entrenaments diaris programats pels entrenadors amb una bona assistència als entrenaments i d'aquesta manera és molt més fàcil que l'evolució i les millores dels nostres nedador@s vagin pel camí que volem des de la Direcció Tècnica.

Molta sort a tothom per aquest dissabte!!!

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà des del CN Mataró a les 14.20.

miércoles, 5 de marzo de 2014

TROFEU MARESME A MATARÓ!

El proper dissabte 8 de Març es nedarà el Trofeu Maresme a les nostres instal·lacions del CN Mataró (piscina 25 metres). Un trofeu on els nostres nedador@s de les categories infantil i júnior buscaran batre les seves marques personals ja que amb aquest trofeu donem per finalitzat el cicle d'hivern i comprovarem l'estat de forma assolit amb tots aquests mesos de preparació.

Serà una competició amb poca rivalitat ja que només vindran nedador@s del CN Premià i del CN Cabrera, però serà molt important que els nostres nedador@s sàpiguen nedar en aquestes circumstàncies i donar el màxim d'ells mateixos a cada prova que nedin.

Molta sort a tothom i esperem que poguem celebrar moltes marques personals i mínimes pels campionats més importants per qui encara no les tingui.

Fins dissabte!!!


COPA CATALANA ABSOLUTA A TERRASSA

El proper diumenge 9 de Març del 2014 el nostre Primer Equip de Natació participarà a la final de la Copa Catalana Absoluta a les instal·lacions del CN Terrassa. Serà en 2 sessions de matí i migdia, fent un petit esmorzar entre les dues sessions perquè els nedador@s agafin forces.

La primera sessió començarà ben d'hora, de 9.00 a 10.30, i la segona sessió a les 12.15 per finalitzar sobre les 14.00.

Estem preparats per donar guerra a la classificació final, tot i que tenim dues baixes molt importants com són en Fernando Morillas per l'equip masculí i la Xènia Vilariño per l'equip femení. La resta de nedador@s faran que aquestes baixes no es notin i lluitaran al màxim per estar entre els 5 millors clubs de Catalunya i qui sap si superem la quarta posició de la temporada passada.

Felicitar als joves nedador@s que s'estrenen en aquesta competició i aportaran el seu granet de sorra a la classificació final: Martí Jiménez, Helena Ruíz, Maria Rosiñol, Marina Martínez.

Molta sort a tothom i esperem gaudir d'una bona competició!!!

CONVOCATÒRIA