IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 30 de enero de 2014

EN GUILLEM PUJOL ENS REPRESENTARÀ ALS CAMPIONATS D'ESPANYA PER AUTONOMIES

Els proper 1 i 2 de febrer es celebra una nova edició dels Campionats d'Espanya per Autonomies a Madrid per les categories Infantil i Júnior. El nostre nedador en Guillem Pujol ens representarà a la categoria Júnior amb un munt de proves que haurà de nedar.

                   

La rivalitat entre Catalunya i Madrid és molt forta i esperem que en Guillem aporti tot el seu potencial perquè la victòria final es decanti del nostre costat.

En Guillem nedarà les proves de 50, 100, 200, 400 i 1500 lliures, a més dels relleus de 4x100 lliures i 4x200 lliures, restant a l'espera de la decisió final dels responsables de l'expedició catalana per si neda el 4x100 estils.

Molta sort Guillem!!! Seguirem els teus resultats al detall!!!


Trofeu Primaver al CN Barcelona

El proper dissabte 1 de Febrer de 2014, una selecció de nedador@s dels nostres equips Infantil, Júnior i Absolut nedaran el "Trofeu Primavera" que organitza el CN Barcelona a la seva magnífica piscina de 50 metres. L'equip Absolut nedarà proves poc habituals per provar coses noves i continuar amb la seva preparació de cara a fites més llunyanes. En canvi, els nedador@s Infantils i Júniors nedaran proves principals per obtenir bons registres i lluitar per mínimes pels Campionats d'Espanya d'hivern, i si no fos possible per fer les minimes pel Campionat d'Espanya d'Estiu que no són tan fortes i així ja tindrien part de la feina feta.

El desplaçament el farem en cotxes particualars i l'hora de convocatòria al CN Mataró serà a les 14.00. La competició començarà a les 16.00.

Molta sort a tothom!!!


martes, 21 de enero de 2014

3ª Jornada de Lliga Catalana Infantil a Mataró

El proper dissabte 25 de gener del 2014 el nostre equip Infantil entrenat per la Maria i en Parra es posarà a prova amb una nova jornada de lliga catalana amb diferents proves del calendari de competicions. La competició es farà a les nostres instal·lacions (piscina de 25 metres). Cal recordar que és molt important que els nedador@s d'aquesta categoria nedin les diferents proves del calendari per tal de que la seva formació sigui més completa.

Nedar proves que no dominen o poc habituals ajudarà a que el nedador@ cada cop sigui més fort i que tingui capacitat per poder afrontar qualsevol repte, així que esperem que tots aquells que hagin de nedar 3 proves ho facin amb molt bona actitud i de ben segur que obtindran un bon resultat.

Hem de fer un equip infantil molt fort i estar ho més amunt possible de la classificació final per equips. D'aquesta classificació sortiran els equips participants a la Copa Catalana, on el Mataró ha de ser present i lluitar per estar entre els 5 millor equips de Catalunya.

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

LLISTATS DE SORTIDA

miércoles, 15 de enero de 2014

Jornada de Lliga Catalana Benjamí i Prebenjamí a Premià.

El proper dissabte 18 de gener la nostra Escola de Natació comença la seva activitat competitiva en aquest any 2014. Serà a les instal·lacions del CN Premià on s'organitza la segona jornada per la categoria Benjamina i la primera jornada per la categoria prebenjamina.

Nedaran diverses proves per continuar aprenent del món competitiu, aplicant les habilitats i destreses que van aprenent als entrenaments i que ens demostraran les seves evolucions.

Cal recordar que darrera d'aquestes competicions hi ha unes classificacions que permetran classificar-se per la final territorial (Campionat de Catalunya), on esperem que molts dels nostres joves esportistes puguin assistir i gaudir d'aquesta competició tan emocionant.

Al mateix temps, tenim les proves de relleus, que ha part de ser molt més divertides, també són classificatòries per la final de relleus on esperem i dessitgem que tinguem molts equips de relleus classificats.

Important assisitir a tots els entrenaments perquè les evolucions dels nanos siguin les correctes, i molt important també assistir a les competicions que és la posada en escena del que estan aprenent i serveix com avaluació per fer un seguiment dels objectius generals de l'etapa.

Molta sort a tothom!!!


Recordem que els nedador@s estan convocats a les 15.15 directament a la piscina del CN Premià.

CONVOCATÒRIA

RUTA CN PREMIÀ

lunes, 13 de enero de 2014

Campionat de Catalunya Absolut OPEN

Els propers 17,18 i 19 de Gener es celebren els Campionats de Catalunya Open a les instal·lacions del CN Terrassa. Una gran representació del CN Mataró hi anirà en un moment de la temporada on els prinicipal objectiu és l'acumulació d'entrenament per objectius més llunyans, i és per aquest motiu que hi ha casos de nedador@s que neden moltes i difernets proves, i d'altres proves no habituals per poder seguir amb els diferents objectius dels entrenaments.

Cartell del Campionat

Serà una prova important de 3 dies pels nostres nedador@s, on hauran de continuar entrenant amb els escalfaments de la competició i posteriorment nedar les proves on han estat inscrits, nedant ho més a prop possible de marques personals i qui sap, si hi ha alguna sorpresa i som capaços de superar-ne alguna.


Campionat de molt nivell amb 2 clubs importants d'Anglaterra i un de Dinamarca, i una gran representació de l'Equip Nacional (RFEN), els quals faran que entrar a les finals sigui molt difícil degut a l'alt nivell de competència que hi haurà.


Esperem que tots els nostres nedador@s estiguin a l'alçada de la situació i puguin anar assolint els diferents objectius que ens proposem durant el Campionat.

Molta sort a tothom!!!






Nota informativa sobre el marcatge de la nova equipació

A continuació hi trobareu una nota informativa sobre el marcatge de les noves equipacions per tal de que tothom ho faci seguint les directrius que es marquen des de la directiva.

Es recomana marcar totes les peces de roba ja que en cas de pèrdua serà molt més fàcil poder-la recuperar.

Es tracta d'anar tots ho més semblant possible.



Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

miércoles, 8 de enero de 2014

CALENDARI DE COMPETICIONS PER CATEGORIES

A continuació hi trobareu els diferents calendaris de competicions de cada categoria. Cal dir que aquests calendaris poden patir variacions per causes alienes a nosaltres. Tant la RFEN com la FCN cada cop tenen més problemes per enllestir els calendaris definitius amb les seves corresponents dates i seus. És per aquest motiu que demanem disculpes per la tardança en la publicació d'aquests i us mantindrem informats de qualsevol canvi que us pugui afectar.



Moltes gràcies a tothom!!!

Anirem afegint calendaris a mesura que els tinguem segurs.

CALENDARI PREBENJAMÍ I BENJAMÍ

CALENDARI ALEVÍ (Actualitzat 21/01/14)

CALENDARI INFANTIL (Actualitzat 24/01/14)

CALENDARI JÚNIOR (Actualitzat 21/01/14)


VIDEO: SENTIR-SE NEDADOR@

A continuació us adjuntem un enllaç d'un espectacular video on surten 2 estrelles nordamericanes de la natació als darrers anys.

Tot un seguit de imatges i missatges que ens mostren que ser nedador@ és quelcom molt dífícil i molt important, però que tothom amb molt de treball, serietat, disciplina i constància pot arribar a ser-ho, i ser-ho amb un nivell important.

No us ho perdeu!!!

Espero que us agradi!!!


VIDEO MOTIVACIONAL

3ª Jornada de lliga Aleví a Badalona

Comença l'activitat competitiva d'aquest 2014 amb el nostre equip Aleví al CN Badalona. Serà aquest  proper dissabte 11 de gener a la 3ª jornada de lliga Catalana on els nostres nedador@s nedaran de nou diferents proves per anar completant el seu calendari i posar a prova les seves evolucions.

Esperem que facin molt bones actuacions a nivell individual i també als relleus i que tots aquests resultats es vegin reflexats a la puntuació global de l'equip i els faci estar ho més a dalt possible de la classificació general.

Recordem que els millors clubs catalans competiran tots junts a la final de la Copa Alevina, i el CN Mataró ha d'estar entre els millors!!!

Molta sort a tothom!!!

CONVOCATÒRIA

RUTA CN BADALONA (C/ de Eduard Maristany, 5, 08912 Badalona, Barcelona)

viernes, 3 de enero de 2014

Excursió a Sant Mateu de Premià de Dalt

Vàrem acabar l'any pujant a Burriac i hem començat el nou any pujant a Sant Mateu. Com l'altre cop ens hem dirigit amb cotxes a l'inici de la ruta, que aquest cop ha estat al parc de la Cadira del Bisbe a Premià de dalt. Prèviament havíem entrenat de 7.30 a 9.30 uns 6400-6700 metres. 

El recorregut total de l'excursió han estat 5 km que els hem fet a un ritme de caminar "més o menys ràpid". El temps total ha estat 1 hora i 10 minuts amb les corresponents parades que ara veureu.


Les primeres rampes han estat fortes, al principi tots parlavem de diferents coses que ens apareixien pel cap, però després d'uns 10 minuts on la pujada es complicava i que no parava, ja s'escoltaven les primeres queixes i acudits d'alguns dels integrants de l'expedició. Han estat 20-25' de pujada on els nostres cors bategaven una mica més fort de lo normal (ningú ha tret el fetge) i mica en mica s'anava veient el punt més alt i les primeres esplanades que ens indicaven que havíem arribat al Turó de Sant Mateu. Precioses vistes de tot el litoral Català, Barcelona es veia perfecte, inclús l'Adrian ha pogut veure a algú nedant a les Picornell!!!. Cap a l'interior es veia tot el Vallès, Collserola, Montserrat i les muntanyes nevades del Pre-Pirineu, encara que en Pol Roca deia que era el Pirineu (tinc els meus dubtes).


Seguint el camí que ja ens orientava direcció cap a Mataró ens hem endinsat per uns corriols que ens han dut a un dels objectius que buscavem, una casa pairal amb un anfitrió molt elegant i la petita hermita de Sant Mateu. Precioses vistes del Montseny i del Puigmal que han quedat en segón terme per l'espectacular estruç que ens hem trobat.


Després d'una paradeta i de fer les fotos de rigor hem seguit la ruta que ja començava a avisar del descens. Corriols i trialeres eren les pistes per on havíem de baixar per arribar al següent punt de la ruta: La Font de Sant Mateu. Desgraciadament hi ha hagut un petit accident on la nostra estimada Júlia Jubany s'ha torçat el seu famós turmell. Com una campiona a sobreviscut al petit accident i ha fet el descens amb alguna que altra molèstia però l'ha fet!


Visita a la font on l'Edu sembla que ha tastat l'aigua (ull viu! no et posis malalt un altre cop!) i que dues noies que estaven parlant dels seus problemes a la vida les hem interromput amb la nostra arribada i no han durat ni 2 minuts allà assegudes, pobretes. Un parrell de fotos i seguir el descens ja que la suor s'estava assecant i començava a fer fresqueta. 


Arribant gairabé al final, a les darreres baixades, el 80% del grup encapçalat pels nois s'han animat a baixar corrents (no em responsabilitzo del mal de cames que tindreu demà). Després d'haver-se equivocat en un dels senyals que els hi havia donat, han hagut de tornar enrera i agafar la direcció correcta per enfilar les vertiginoses rampes que ens duien de nou al Parc de la Cadira del Bisbe.

Un cop al punt inicial una petita expedició ha anat a buscar una cova que hi havia per allà amagada en una petita i antiga ciutat prehistòrica. No han tingut paciència i no han tingut èxit, s'han enfilat a totes les roques i no l'han vist, el que la resta sí que hem vist ha estat en Gollum saltant per les pedres amb un estil molt característic (eh Francesc?).

En fi, un cop més una bona estona envoltats d'un entorn natural envejable i que ha acabat amb l'indult de l'entrenament de demà al matí ja que el pernil de 7kg que m'han regalat s'ho val!!!


Moltes gràcies!!! Prepareu-vos per la propera!!!


Sergi Garcia.