IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 10 de diciembre de 2014

CAMPIONAT D'ESPANYA ABSOLUT A SABADELL

És l'hora de la primera competició nacional de la temporada pels nedador@s del Primer Equip de Natació. Del proper divendres 12 de desembre al diumenge 14 de desembre es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts en piscina curta a les instal·lacions del CN Sabadell i el CN Mataró hi participarà amb 16 nedador@s per lluitar al màxim nivell amb les millors figures del panorama nacional.

CESP Castelló 2013
Per part de l'equip masculí hi participaran els següents nedadors: Adrián González, Fernando Morillas, Héctor Ruiz, Pol Cantó, Francesc Ros, Martí Penedès i Guillem Pujol. En Dídac Matsuyama no podrà participar degut als estudis universitaris que està cursant als EEUU i haurem d'esperar a veure la seva estrena quan torni per nedar la Copa d'Espanya.

Pel que fa a l'equip femení hi participaran les següents nedadores: Berta Cantó, Cassandra Gimeno, Adriana Roca, Aina Triola, Carla Chaves, Berta Triola, Júlia Jubany, Maria Rosiñol i Marina Martínez. Cal dir que la Clara Rodríguez ha causat baixa per aquest campionat també per motius universitaris.

Un cop més el CN Mataró anirà a per totes i lluitarà per pujar al pòdium a diverses proves, a classificar-se al TOP 10 nacional en altres i també i no menys important buscar classificacions dintre del TOP 20 en proves individuals. Un altre punt fort que tenim són les proves de relleus, i tot i que ens manca algun element, lluitarem al màxim per deixar el nom del CN Mataró ho més amunt possible de la classificació.

Molta sort a tothom!!!

A continuació hi trobareu informació referent a la competició:


No hay comentarios:

Publicar un comentario