IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 18 de noviembre de 2014

HORARIS I DIES D'ENTRENAMENT DURANT LA PARADA TÈCNICA DE LA PISCINA DE 50

A partir del dilluns 24 de novembre i fins a Reis (7 de gener aproximadament), els horaris d'entrenament patiran unes petites modificacions que ens hem vist obligats a fer ja que la piscina de 50 metres s'ha de sotmetre a una parada tècnica on s'han de realitzar tasques de manteniment. Evidentment l'espai que perdem pels entrenaments és moltíssim i això ens ha obligat a buscar solucions per poder entrenar.

Aquestes solucions han estat per un costat la reestructuració d'horaris on veureu que hi ha petites modificacions i sobretot que estarem una miqueta més apretats, i l'altra és desplaçar-se a la piscina del CN Premià que molt amablement ens han cedit part del seu espai per poder continuar amb els nostres entrenaments.

Som conscients de que aquests canvis poden ocasionar petites alteracions i una mica més d'esforç del vostre dia a dia però serem molt comprensius i sempre ajudarem per trobar la millor solució.


  • L'Escola de Natació (Benjamí i Prebenjamí) sempre entrenarà a les nostres instal·lacions, a les mateixes hores i combinant treball a l'aigua i treball de físic (a la piscina i/o la sala polivalent).



  • L'Equip Aleví entrenarà tots els dies pràcticament mantenint l'horari que sempre fan a les nostres instal·lacions del CN Mataró excepte el dimecres que hauran de desplaçar-se a Premià per entrenar de 17.30 a 19.00.



  • L'Equip Infantil de la Maria i l'Equip Infantil-Júnior d'en Parra són els que pateixen més canvis ja que són els que s'han de desplaçar més vegades a Premià.


A continuació hi trobareu el quadre resum dels dies, horaris i instal·lació on es faran els diferents entrenaments.

Insisitim en que si hi ha entrenaments als quals no es pot assistir degut al desplaçament a Premià, preguem que ho comuniqueu al vostre entrenador@ i buscarem una solució per poder entrenar.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

No hay comentarios:

Publicar un comentario