IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 26 de noviembre de 2014

FONS I ESTILS ALEVÍ A BADALONA

El proper diumenge 30 de novembre es celebra la 1ª jornada de fons i estils pels nedador@s de l'Equip Aleví. És una competició que s'ha avançat degut a que el club organitzador (CN Badalona) tindrà la piscina tancada per manteniment durant el mes de desembre i això és el que ha provocat l'avançament d'aquesta competició.

Veurem les evolucions dels nostres joves nedador@s en dues proves que considerem vitals per la formació de tots ells. Tenir un bon fons i dominar els 4 estils són els pilars fonamentals per poder tenir un bon desenvolupament a les etapes posteriors, així que esperem que els nostres nedador@s vagin evolucionant correctament en aquestes distàncies i les dominin en la seva totatlitat.

Com ja sabeu seran les proves que marcaran l'accés als Campionats de Catalunya d'estiu, on sortirà un rànquing català amb les sumes de les 2 proves (400 lliures i 200 estils). Les 100 primeres posicions tindran la possibilitat de nedar el Campionat de Catalunya, per aquesta raó és tant important nedar bé aquest tipus de competicions.

A continuació hi trobareu la convocatòria.



Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario