IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 26 de noviembre de 2014

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FONS INDOOR

El proper diumenge 30 de novembre es celebra el IV Campionat de Catalunya de Fons Indoor a les instal·lacions del CN Banyoles. Començarà a les 9.30 del matí amb les sèries de 2000 metres de la categoria Infantil i després ja començarem amb les sèries de 3000 júnior/absolut.

Héctor Ruíz

Portem un equip molt fort per intentar estar entre els millors, tant en proves individuals com en la classificació per equips. Els nostres especialistes l'Héctor Ruiz, l'Adrián González i en Guillem Pujol seran els que poden donar més guerra a les posicions capdavanteres però no ens oblidem que també portem en Martí Penedés,  en Ricard Pujol i en David Chaves que estan en el seu millor moment en el treball de resistència i segur que faran un paper excel·lent. En Martí Jiménez de categoria infantil nedarà per segón any consecutiu per intentar agafar experiència en aquestes distàncies i d'aquesta manera també comprovar el seu estat de forma de cara als Campionats de Catalunya del mes vinent.

En categoria femenina portarem a la Maria Rosiñol que està en un moment de forma extraordinari, realitzant millors marques personals als 1500 i 800 lliures a les darreres setmanes i estem convençuts que continuarà amb aquesta línia també als 3000 metres. Per un altre costat la Clara Ferri s'estrenarà nedant els 2000 metres ja que està assolint un nivell d'entrenament i de marques interessant per poder afrontar aquest tipus de competició.

Esperem doncs fer un gran paper en aquesta competició i demostrar el nostre potencial en el fons Català i Estatal.

Molta sort  tothom!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario