IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 18 de septiembre de 2014

24 HORES ESPORTIVES I SOCIALS

El proper dissabte 20 i diumenge 21 de setembre ens espera una nova edició de les 24 hores esportives i socials del Centre Natació Mataró. Desde la secció de Natació us informem de que és una activitat pensada per a tots els esportistes i les seves famílies, i d'aquesta manera gaudir d'un gran dia i compartir tots plegats les difrents activitats que s'aniran fent. Perquè siguin exitoses necessitem la máxima participació possible de tots els components de la secció de Natació i tots els esportistes que formen part dels diferents equips han d'assitir-hi i participar (excepte absències degudament justificades), ja que és una activitat que la considerem obligatòria perquè forma part de les activitats programades pels diferents equips de Natació.



A part de les diferents franges horàries on els nedador@s hauran de nedar per intentar superar el rècord de metres de l'any passat, s'han organitzat tot un seguit d'activitats com els inflables pels més menuts, futbolí humà, curses d'orientació, spinning, botifarrada, xocolatada i moltes més sorpresas que aniran apareixent.

Cal fer la inscripció a la recepció del Centre i abonar els 10€ que us permetrà gaudir del sopar (botifarrada), d'un gelat i de la xocolatada del diumenge pel matí.

Així doncs, us animem a que us apunteu ja que el plaç d'inscripció acaba avuí mateix, i ente tot@s hem d'aconseguir que siguin un èxit, i això només és possible amb la vostra col·laboració i les vostres inscripcions.

A continuació veureu un document amb les franges horàries per nedar i més endavant es publicarà tota la graella amb les diferents activitats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i el dissabte a les 10.00 del matí donarem el tret de sortida i us volem veure a tots allà per passar-ho d'allò més bé!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario