IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 6 de junio de 2014

FINAL TERRITORIAL A MANRESA

El proper dissabte 7 i diumenge 8 de juny els nostres nedador@s de l'Escola de Natació nedaran a la Final Territorial al CN MINORISA a Manresa. Com molt bé sabeu a aquesta competició s'han classificat els nedador@s que han estat més regulars en les diferents competicions i han sumat els temps per estar entre els millors. D'altres no s'han pogut classificar perquè no han aconseguit una bona suma de temps o bé, perquè han estat desqualificats en alguna jornada, o bé perquè no s'han presentat a alguna competició.

Esperem que tots els nostres nedador@s puguin passar una bona experiència amb aquesta competició i nedar amb els millor nedador@s de tota Catalunya i començar a fer amics dels altres clubs.

Dissabte nedaran només unes edats i diumenge unes altres. Mireu molt bé la convocatòria per saber el dia que us toca i si hi ha qualsevol dubte consulteu amb els vostres entrenador@s corresponents.

Molta sort a tothom!!!





No hay comentarios:

Publicar un comentario