IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 5 de marzo de 2014

COPA CATALANA ABSOLUTA A TERRASSA

El proper diumenge 9 de Març del 2014 el nostre Primer Equip de Natació participarà a la final de la Copa Catalana Absoluta a les instal·lacions del CN Terrassa. Serà en 2 sessions de matí i migdia, fent un petit esmorzar entre les dues sessions perquè els nedador@s agafin forces.

La primera sessió començarà ben d'hora, de 9.00 a 10.30, i la segona sessió a les 12.15 per finalitzar sobre les 14.00.

Estem preparats per donar guerra a la classificació final, tot i que tenim dues baixes molt importants com són en Fernando Morillas per l'equip masculí i la Xènia Vilariño per l'equip femení. La resta de nedador@s faran que aquestes baixes no es notin i lluitaran al màxim per estar entre els 5 millors clubs de Catalunya i qui sap si superem la quarta posició de la temporada passada.

Felicitar als joves nedador@s que s'estrenen en aquesta competició i aportaran el seu granet de sorra a la classificació final: Martí Jiménez, Helena Ruíz, Maria Rosiñol, Marina Martínez.

Molta sort a tothom i esperem gaudir d'una bona competició!!!

CONVOCATÒRIA

No hay comentarios:

Publicar un comentario