IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 6 de marzo de 2014

5ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVINA

El proper dissabte 8 de Març el nostre equip Aleví nedarà una nova jornada de lliga catalana al CN Badalona. Els nostres joves nedador@s han de continuar lluitant per poder fer una bona jornada i puntuar degudament per poder tenir opcions d'entrar a la final entre els millors clubs de Catalunya que és on hem d'estar.

Perquè aquest objectiu es pugui assolir els nostres nedador@s han de nedar ho millor possible totes les proves a les que estiguin inscrits i mica en mica anar plasmant les seves evolucions pel que fa als aspectes tècnics i per un atre costat als aspectes més condicionals com són la resistència, la força i la velocitat.

Cal seguir els entrenaments diaris programats pels entrenadors amb una bona assistència als entrenaments i d'aquesta manera és molt més fàcil que l'evolució i les millores dels nostres nedador@s vagin pel camí que volem des de la Direcció Tècnica.

Molta sort a tothom per aquest dissabte!!!

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà des del CN Mataró a les 14.20.

No hay comentarios:

Publicar un comentario