IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 13 de febrero de 2014

3ª Jornada de Lliga Catalana Benjamina a Granollers

El proper diumenge 16 de febrer del 2014 es celebrarà una nova jornada de lliga Catalana per a la categoria Benjamina. Serà al CN Granollers i l'inici de la competició serà a les 10.30.

Cal dir que aquesta competició ha patit un canvi de dia a útlima hora degut a una descoordinació horària del club organitzador amb altres activitats competitives de la seva entitat. Per tant, ha passat del dissabte tarda al diumenge matí. Demanem disculpes per aquest canvi d'última hora i parlarem amb el club organitzador perquè no torni a succeïr.

Una nova jornada de lliga amb proves d'altres estils on els nostres joves nedador@s hauran de demostrar les seves evolucions i mirar de fer bones actuacions i d'aquesta manera tenir més opcions per poder classificar-se als Campionats de Catalunya de final de temporada, ja sigui en proves individuals o en proves de relleus.

Molta sort a tothom i que tinguem una jornada de diumenge matinal amb molts d'èxits.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.

CONVOCATÒRIA



No hay comentarios:

Publicar un comentario