IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 15 de enero de 2014

Jornada de Lliga Catalana Benjamí i Prebenjamí a Premià.

El proper dissabte 18 de gener la nostra Escola de Natació comença la seva activitat competitiva en aquest any 2014. Serà a les instal·lacions del CN Premià on s'organitza la segona jornada per la categoria Benjamina i la primera jornada per la categoria prebenjamina.

Nedaran diverses proves per continuar aprenent del món competitiu, aplicant les habilitats i destreses que van aprenent als entrenaments i que ens demostraran les seves evolucions.

Cal recordar que darrera d'aquestes competicions hi ha unes classificacions que permetran classificar-se per la final territorial (Campionat de Catalunya), on esperem que molts dels nostres joves esportistes puguin assistir i gaudir d'aquesta competició tan emocionant.

Al mateix temps, tenim les proves de relleus, que ha part de ser molt més divertides, també són classificatòries per la final de relleus on esperem i dessitgem que tinguem molts equips de relleus classificats.

Important assisitir a tots els entrenaments perquè les evolucions dels nanos siguin les correctes, i molt important també assistir a les competicions que és la posada en escena del que estan aprenent i serveix com avaluació per fer un seguiment dels objectius generals de l'etapa.

Molta sort a tothom!!!


Recordem que els nedador@s estan convocats a les 15.15 directament a la piscina del CN Premià.

CONVOCATÒRIA

RUTA CN PREMIÀ

No hay comentarios:

Publicar un comentario