IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 13 de enero de 2014

Campionat de Catalunya Absolut OPEN

Els propers 17,18 i 19 de Gener es celebren els Campionats de Catalunya Open a les instal·lacions del CN Terrassa. Una gran representació del CN Mataró hi anirà en un moment de la temporada on els prinicipal objectiu és l'acumulació d'entrenament per objectius més llunyans, i és per aquest motiu que hi ha casos de nedador@s que neden moltes i difernets proves, i d'altres proves no habituals per poder seguir amb els diferents objectius dels entrenaments.

Cartell del Campionat

Serà una prova important de 3 dies pels nostres nedador@s, on hauran de continuar entrenant amb els escalfaments de la competició i posteriorment nedar les proves on han estat inscrits, nedant ho més a prop possible de marques personals i qui sap, si hi ha alguna sorpresa i som capaços de superar-ne alguna.


Campionat de molt nivell amb 2 clubs importants d'Anglaterra i un de Dinamarca, i una gran representació de l'Equip Nacional (RFEN), els quals faran que entrar a les finals sigui molt difícil degut a l'alt nivell de competència que hi haurà.


Esperem que tots els nostres nedador@s estiguin a l'alçada de la situació i puguin anar assolint els diferents objectius que ens proposem durant el Campionat.

Molta sort a tothom!!!






No hay comentarios:

Publicar un comentario