IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 31 de octubre de 2013

Horaris i dies d'entrenament per la Castanyada

S'apropa la Castanyada 2013 i els equips de Natació han de seguir amb els entrenaments ja que tenim objectius en els propers mesos on els nostres nedador@s han de començar a afrontar-se a les competicions i estar preparats per treure un bon rendiment. Per tot això, des de la Direcció Tècnica hem programat els següents entrenaments per a les diferents categories.

Primer Equip (SERGI):
  • Divendres 1 de Novembre: 8.15 a 10.00 i de 12.15 a 14.00
  • Dissabte 2 de Novembre: 9.00 a 11.00


Equip Ifantil-Júnior (PARRA) i Equip Infantil (MARIA):
  • Divendres 1 de Novembre: 10.00 a 12.00
  • Dissabte 2 de Novembre: 8.30 a 10.30


Equip Aleví (ROGER i ANDREU):
  • Divendres 1 de Novembre: 10.00 a 12.00
  • Dissabte 2 de Novembre: Festa

Escola de Natació (DAVID, HÉCTOR i MARTA):

  • No entrenen ni divendres ni dissabte.


A treballar els dies que toqui entrenament i a descansar els dies que no hi hagi.



Molt bona castanyada a tothom!!!

miércoles, 30 de octubre de 2013

NOTA INFORMATIVA: EQUIPACIONS

Per fi ha arribat el moment de poder lliurar als esportistes del Centre la nova equipació Jacked. Les equipacions s'han de fer servir exclusivament per les competicions, d'aquesta manera sempre estaran llestes i preparades i evitarem que es perdin o es deteriorin. La imatge d'un equip es basa moltes vegades en la vestimenta, un equip ben uniformat i nombrós com el nostre, només baixar de l'autocar i entrar per la piscina ja està intimidant als rivals, i cada un dels nostres components se sent més fort de formar part d'aquell equip.

Esperem que tot@s tingueu les equipacions ben preparades per les competicions i en feu un bon ús, sobretot tenint cura a les competicions que és on desapareixen més peces per deixar-les tirades per la grada o per fora de la bossa.


Passem una nota informativa per tots els esportistes del Centre referent a les noves equipacions:


“Fins nou avís (estem estudiant la possible fórmula) no es permet marcar la roba de competició per l’actual temporada 2013/2014 amb cap tipus de brodat o estampació exterior que personalitzi la mateixa. El motiu, com podeu imaginar, és el de mantenir la uniformitat en tots els nostres equips i esportistes. Gràcies ”
 Moltes gràcies a tothom!

jueves, 24 de octubre de 2013

Copa Catalana de Fons: 5000 metres

El proper diumenge 27 d'octubre a les 9.00 del matí, a les instal·lacions del CN Terrassa s'organitza la jornada de la Copa de Fons de llarga distància on 2 dels nostres valents nedador@s hi participaran a la prova dels 5000 metres lliures.

La Berta Triola i la nova incorporació al nostre equip masculí, l'Adrian González seran la nostra representació mataronina i veurem com van les seves evolucions aeròbiques de l'entrenament amb aquesta difícil prova.

Al mig Berta Triola
Mirèia Belmonte, Marc Sánchez i d'altres nedadors mundialistes seran els rivals dels nostres nedador@s en una competició que tindrà molt de nivell.

Molta sort als dos!!!

1ª Jornada Competició Baixa Regulació

El proper dissabte 26 d'octubre tindrà lloc la 1ª jornada de baixa regulació on els nostres joves nedadors de l'Escola donaran el tret de sortida a la seva temporada competitiva. Serà a les nostres instal·lacions del CN Mataró i a continuació hi trobareu un document amb informació complementària per aquesta jornada.



Cal fer esmnent als objectius d'aquestes primeres competicons, ja que són sense àrbitres i és perquè busquem una primera competició que sigui molt formativa, deixant en segón terme el resultat objectiu (
temps, posició) i donant prioritat a aspectes més tècnics, educatius i formatius.

Molta sort a tothom i que tinguem una primera jornada molt positiva i carregada de molt bones experiències.


Nota Informativa

viernes, 18 de octubre de 2013

1ª Jornada de lliga Aleví a Premià

Comencem l'activitat competitiva de l'Equip Aleví aquest dissabte 19 d'Octubre a les instal·lacions del CN Premià. És la primera jornada de la lliga catalana i esperem que els nostres joves nedador@s s'estrenin amb una bona actuació a la localitat veïna de Premià de Mar.

Molta sort a tothom!!!


CONVOCATÒRIA ALEVÍ

FOTO D'EQUIP SUSPESA

Demà dissabte teníem previst fer totes les fotos dels diferents equips del Centre amb la nova equipació.
Aquest matí ens ha arribat el material però no en la seva totalitat, per tant ens hem vist obligats a suspendre l'acte de demà dissabte i el farem més endavant.

Pasem el comunicat oficial del Centre referent al tema:


"Degut a l'incompliment en el termini de lliurament de la roba oficial
del Centre per part de AGS-JAKED, ens veiem obligats a suspendre l'acte 
de demà en que teníem previst fer les fotografies oficials de tots els 
nostres equips. Us demanem les màximes disculpes pels problemes que us 
haguem pogut ocasionar i esperem poder fer el lliurament de la roba 
durant la propers setmana"


Moltes gràcies per la vostra comprensió.

jueves, 17 de octubre de 2013

Equipacions i Fotos oficials d'Equip

El proper dissabte 19 d'Octubre a partir de les 10.00 del matí farem les fotos dels diferents equips de tota l'entitat amb la nova equipació Jacked.

Cal dir que s'ha retrassat una miqueta el lliurament de les equipacions per part de la marca italiana i esperem que entre avuí i demà es puguin preparar els diferents paquets i poder-los lliurar als esportistes.

Està previst fer les fotos amb les bermudes i la samarreta curta, en cas que hi hagin esportistes que no la tinguin perquè no l'han demanat, haurien de portar unes bermdues blaves i una samarreta blanca.

Moltes gràcies a tothom per la vostra paciència i comprensió i prepareu-vos per sortir ben macus a les fotos!!!

Convocatòries Fons i Estils i 1ª Jornada de Lliga Infantil

El proper dissabte 19 i diumenge 20 d'Octubre comencem l'activitat competitiva dels equips de Natació amb les típiques jornades de fons i estils des dels absoluts fins als infantils. Al mateix temps també es nederan proves de 100 metres i les proves de fons dels infantils puntuaran per la primera jornada de lliga catalana infantil.

La competició es farà al CN Granollers en jornades de dissabte tarda i diumenge matí i a continuació trobareu les convocatòries amb tota la informació.

*Poden haver modificacions en l'ordre de proves ja que el club organitzador encara no ens l'ha confirmat. Esperem que ens ho notifiquin entre avuí i demà.


CONVOCATÒRIA INFANTIL

CONVOCATÒRIA ABSOLUTA I JÚNIOR


Molta sort a tothom en aquest inici de temporada competitiva 2013-2014!!!

martes, 15 de octubre de 2013

Canvis d'entrenadors a l'Escola i a l'equip Aleví.

A continuació hi trobareu una nota informativa on s'expliquen els motius dels canvis que han hagut a l'estructura tècnica de la secció de Natació.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.


NOTA INFORMATIVA

lunes, 7 de octubre de 2013

Carta d'agraïment del Sr. President.

Un cop feta la 3ª edició de les 24 hores esportives i socials amb molt d'èxit, el nostre President de l'entitat ha volgut reconèixer l'esforç de tots els implicats (socis, pares, esportistes, tècnics i treballadors de l'entitat) amb la següent carta d'agraïment.

Moltes gràcies a tothom i esperem que les properes superin aquesta darrera edició tan exitosa!!!


CARTA DEL PRESIDENT