IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 25 de junio de 2013

Campus de Natació 2013

Un any més encetem el Campus d'estiu de Natació, on els nostres esportistes passaran els matins fent activitats i continuant amb els entrenaments de natació per tal de continuar millorant per la temporada vinent.
A continuación hi trobareu el tríptic informàtiu que us vàrem lliurar per tal de que pugueu seguir les activitats que s'aniran fent dia a dia.
Que passeu un molt bon esplai, gaudint de l'esport, dels companys i de la piscina!!!

Campionats de Catalunya Infantils i Júniors d'estiu

El proper dijous 27 fins al diumenge 30 de juny es celebren els Campionats de Catalunya Infantils i Júniors d'estiu a les instal·lacions del CN Barcelona.

Una representació molt àmplia dels nostres nedador@s defenserà els colors del CN Mataró i lluitarà per ser un dels millors clubs a nivell català en aquest campionat. Són gairebé 40 els nedador@s que lluitaran a les eliminatòries del matí per poder entrar a les finals de la tarda i d'aquesta manera poder tenir una altra oportunitat de millorar en les seves actuacions.

Per a uns és un campionat preparatori pels posteriors campionats d'Espanya, per altres és una oportunitat per aconseguir mínimes pels campionats d'Espanya, i finalment, per altres és el seu campionat principal de la temporada i han de intentar aconseguir els millors resultats possibles sobretot mirant la seva progressió personal.

Equip participant al Campionat d'Hivern



Els nedador@s que no nedin a la tarda (finals, relleus, últimes sèries de fons) hauran de tornar a casa a dinar i descansar bé pel dia següent. Necessitem de la col·laboració dels pares per poder tornar-los a casa al migdia, i si hi hagués qualsevol problema ho comuniqueu als entrenadors i buscarem la solució.

Pendents encara de l'hora d'inici oficial dels campionats, us informarem ho abans possible de l'hora de sortida de Mataró la qual la farem cada matí en autobús.

Molta sort a tothom i que tinguem un gran campionat, igual o millor que el de la temporada d'hivern que va ser excel·lent!!!


martes, 18 de junio de 2013

Circuit Català al Mediterrani: Trofeu Sant Jordi

Una nova jornada del Circuit Català de trofeus es celebra aquest dissabte 22 de juny a les instal·lacions del CE Mediterrani. És el trofeu Sant Jordi que aquest any s'ha desplaçat al mes de juny per motius de calendari i es nedarà en format de dues sessions (matí i tarda), sempre amb sistema contrarrellotge.

Una representació reduïda del primer equip hi participarà perquè està dintre de la seva programació de competicions per aquest tram final de temporada. Alguns nedaran proves diverses i d'altres les seves principals, però sempre sense perdre l'objectiu final que és el d'assolir les millors marques possibles a la següent i última jornada del Circuit Català que es celebrarà el proper 6 de juliol a les nostres instal·lacions.

A continuació hi trobareu la convocatòria.





Molta sort per a tothom i prepareu-vos bé per aqeust final de temporada que serà trepidant.

Final de Relleus


El proper dissabte 22 de juny la nostra Escola de Natació competirà a la Final de Relleus Catalana que aquest any es celebra a Reus. Una jornada intensa on tots els nostres nedador@s convocats nedaran diferents relleus per tal de demostrar tot el seu aprenentatge durant aquest darrer any i sobretot perquè aprenguin i gaudeixin amb i de la competició.

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà a les 6.00 del matí. Cal ser molt puntuals i que ningú s'adormi ja que l'autocar no esperarà a qui arribi tard per respecte a la resta i perquè considerem molt important inculcar el valor de la puntualitat i el compromís als nostres esportistes des de ben petits.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb més informació.







Molta sort a tothom i esperem que passeu una jornada molt emocionant de natació.

miércoles, 5 de junio de 2013

2ª Travessia Costa de Mataró

El proper diumenge 9 de juny es celebra la 2ª Travessia Costa de Mataró. Després de la primera i exitosa edició de l'any passat, el CN Mataró es prepara per oferir la segona edició per aquest any 2013.

Cartell Oficial
La travessia té una distància final de 5000 metres i la sortida és com l'any passat, des de la Platja del Port Balís (Sant Andreu de LLavaneres) i l'arribada és a la platja del Varador, davant de les instal·lacions del CN Mataró.


Aquest any la travessia forma part del Circuit Català de Travessies. És la primera d'aquest calendari que continuarà durant tot l'estiu fins el mes de setembre.


La temperatura del mar està lleugerament per sota dels 20º C, molt sembant a l'any passat, per tant, els valents i valentes que es llencin a l'aigua podran finalitzar la prova però sense adormir-se, per tal de que el fred no s'apoderi d'ells.


Aquest any es permet que nedi gent amb neopré. Per tant, hi hauran dues curses paral·leles amb dues sortides diferents. La primera sortida es farà a les 9.00, i sortiran els participants que nedaran amb el banyador reglamentari. A les 9.10 hi haurà la segona sortida on sortiran els participants que aniran amb neopré.


Les classificacions també seran separades. Per un costat tindrem la classificació Oficial que segueix la noramtiva FINA. Serà la cursa que comença a ls 9.00 i aniran amb banyadors reglamentaris per les aigües obertes. Es farà la classificació final i per categories.

Héctor Ruíz
Per l'altre costat tindrem la classificació Open. Serà a la cursa de les 9.10 on els participants portaran el neopré.

Un cop finalitzada la 2ª Travessia Costa de Mataró, es durà a terme la sortida de la 2ª Travessia Platja del Varador. Aquesta té un caire més popular, on els participants hauran de recòrrer 600 metres i l'objectiu principal es la promoció de l'esport i no tant la competició.

Per part de la secció de Natació hi participaran l'Héctor Ruíz i la Xènia Vilariño, els campions de la primera edició. Els nostres especialistes en aigües obertes que l'any passat van nedar el Campionat d'Europa a Piombino (ITA), nedaran un altre cop per preparar els Campionats d'Espanya de la setmana vinent que al mateix temps són classificatoris pel Campionat del Món de Barcelona el proper mes de Juliol.
Xènia Vilariño

Molta sort a tot@t els participants i esperem que gaudiu d'una bona jornada de les aigües obertes.

A continuació us deixem uns enllaços amb informació oficial de la Travessia.


lunes, 3 de junio de 2013

Trofeu Fires al CN Mataró

El proper dissabte 8 de juny es celebra a la piscina olímpica del CN Mataró el Trofeu Fires. La competició servirà per anar preparant la recta final de la present temporada, on els nostres nedador@s hauran d'anar aconseguint les mínimes per participar als principals campionats del final de temporada.

Per un costat tindrem a nedador@s que lluitaran per aconseguir mínimes pels Campionats d'Espanya (Alevins, Infantils i Júniors) i per una altre costat nedador@s que lluitaran per aconseguir mínimes pels Campionats de Catalunya (Infantils i Júniors) i/o millores de marques personals.

Comeptició en pisicna de 50 metres que servirà per anar preparant les futures competicions que ja seran totes en aquesta distància, deixant la piscina curta per la temporada vinent.

Molta sort a tot@s els participants dels equips Aleví, Infantil i Júnior que nedaran aquest dissabte a partir de les 18.00.


Convocatòries:







Noves Equipacions Jaked pels nostres equips.

A continuació hi trobareu un document adjunt on es presenta la nova equipació de la prestigiosa marca italiana Jaked que vestirà als nostres equips durant les properes temporades.







Moltes gràcies per la vostra col·laboració!!!