IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 24 de abril de 2013

Campus de Natació per l'estiu 2013

Un any més el CN Mataró prepara les seves activitats d'estiu, i desde la secció de Natació us informem de que ja tenim en marxa el Campus de Natació 2013.

Trobareu informació sobre les dates i les condicions en el següent document adjunt, i per a qualsevol qüestió no dubteu a preguntar als entrenadors de l'escola.


Informació CAMPUS'13


Molt important que tots els components de l'Escola de Natació hi participin en aquest Campus ja que els entrenaments de Natació continuen i són de vital importància per a una bona evolució cap a la temporada vinent.

Moltes gràcies!

jueves, 11 de abril de 2013

Prova de nivell de la FCN

Aquest dissabte 13 d'Abril es durà a terme una Prova de Nivell que la Federació Catalana de Natació ha posat en marxa aquesta temporada per tal de valorar les habilitats apreses de tots els nedador@s de Catalunya i que són requisits molt importants per aquestes edats.

D'questa manera es veurà si s'està treballant en la direcció correcta en aquestes categories tan importants de cara al futur dels joves esportistes.

La prova consisteix en realitzar una sèrie d'exercicis tècnics, amb unes exigències i la FCN s'encarregarà de valorar si aquests aprenentatges estan establerts o no.

Considerem que és una activitat molt important per aquestes edats i que ens pot donar molta informació dels seus progressos sense estar tan pendents del temps realitzat o de la posició en la que s'arriba.

A continuació hi trobareu la convocatòria:

Prova de Nivell - Convocatòria