IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 14 de febrero de 2013

Héctor Ruíz neda els 5km als Campionats d'Espanya

El nostre especialista en aigües obertes i llarga distància l'Héctor Ruíz, participarà el proper dissabte 16 de febrer als Campionats d'Espanya de Llarga distància a Terrassa on nedarà la prova de 5000 metres lliures.

Héctor Ruíz al Campionat d'Europa 2012
L'Héctor sortirà a la tercera posició i esperem que lluiti de valent per estar a les posicions capdavanteres. Una primera prova per l'Héctor per anar començant la seva preparació per poder classificar-se als propers Campionats del Món que es celebraran a Barcelona el proper mes de Juliol.

Molta sort!!!

Circuit Català a Sabadell

El proper cap de setmana tenim novament una jornada del Circuit Català a Sabadell. Es nedaran els dos dies en sessions de matí (eliminatòries) i de tarda (finals) i el CN Mataró hi participarà amb l'Equip Absolut i l'Equip Júnior. 25 seran els nedador@s que provaran de millorar les seves marques i nedar a una competició amb molt de nivell nacional i internacional.

És hora doncs de començar a demostrar tot el treball fet fins ara per poder encarar amb garanties la recta final d'aquest segón cicle de preparació dels nostres nedador@s.

El desplaçament es farà amb cotxes particulars i els nedador@s que accedeixin a les finals es quedaran a dinar, la resta tornarà cap a  Mataró.

Molta sort a tothom!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1OEtDZWpDdWcwb1E/edit?usp=sharing

viernes, 8 de febrero de 2013

Jornada de lliga de l'escola de Natació a Calella

De nou, una nova jornada de Lliga Catalana per la nostra Escola de Natació. Aquest cop es nedarà a Calella i els nostres joves nedador@s hauran d'afrontar noves proves amb diferents distàncies i diferents estils.

Un cop més, remarquem la importància d'assistir a les competicions i aprendre de totes elles, experiències que els més menuts han d'anar visquent per anar millorant dia a dia i anar demostrant les seves evolucions.

A passar-ho bé a Calella!!! Molta sort i que tinguem una gran competició formativa per la nostra Escola!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1THFIYWdORzFjS1E/edit?usp=sharing

miércoles, 6 de febrero de 2013

Campionat de Catalunya Infantil i Júnior a Sabadell

Del dijous 7 al diumenge 10 de febrer del 2013 es celebrarà a Sabadell el Campionat de Catalunya d'hivern per a les categories Infantil i Júnior. Serà un campionat amb moltíssima gent pel fet d'ajuntar les dues categories en una mateixa seu, i les sèries eliminatòries seran molt llargues, quedant més reduïdes les sessions de les tardes, on només es nedarà una final per edat.

Esperem que amb aquest nou format, el nostre gran equip que presentem (20 nedadors i 22 nedadores), pugui classificar-se a les finals de les diferents proves i lluitar per estar entre els millors de Catalunya de les diferents edats.

Demanem puntualitat a les hores de sortida, col·laboració, i seguir estrictament les directrius que es vagin donant durant el campionat, ja que mourem un grup de 44 persones i amb tanta gent tot s'acostuma a alentir i a dispersar. Tots volem que surti un gran campionat, però sobretot que els esportistes gaudeixin de 4 dies de competició envoltats d'un gran ambient, i la piscina de Can Llong del CN Sabadell ens dóna aquesta possibilitat.

Molta sort a tothom i per a qualsevol dubte pregunteu als tècnics corresponents!


Convocatòria
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1aVpnbTExa25icmc/edit?usp=sharing