IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 3 de junio de 2013

Trofeu Fires al CN Mataró

El proper dissabte 8 de juny es celebra a la piscina olímpica del CN Mataró el Trofeu Fires. La competició servirà per anar preparant la recta final de la present temporada, on els nostres nedador@s hauran d'anar aconseguint les mínimes per participar als principals campionats del final de temporada.

Per un costat tindrem a nedador@s que lluitaran per aconseguir mínimes pels Campionats d'Espanya (Alevins, Infantils i Júniors) i per una altre costat nedador@s que lluitaran per aconseguir mínimes pels Campionats de Catalunya (Infantils i Júniors) i/o millores de marques personals.

Comeptició en pisicna de 50 metres que servirà per anar preparant les futures competicions que ja seran totes en aquesta distància, deixant la piscina curta per la temporada vinent.

Molta sort a tot@s els participants dels equips Aleví, Infantil i Júnior que nedaran aquest dissabte a partir de les 18.00.


Convocatòries:







No hay comentarios:

Publicar un comentario