IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 25 de junio de 2013

Campionats de Catalunya Infantils i Júniors d'estiu

El proper dijous 27 fins al diumenge 30 de juny es celebren els Campionats de Catalunya Infantils i Júniors d'estiu a les instal·lacions del CN Barcelona.

Una representació molt àmplia dels nostres nedador@s defenserà els colors del CN Mataró i lluitarà per ser un dels millors clubs a nivell català en aquest campionat. Són gairebé 40 els nedador@s que lluitaran a les eliminatòries del matí per poder entrar a les finals de la tarda i d'aquesta manera poder tenir una altra oportunitat de millorar en les seves actuacions.

Per a uns és un campionat preparatori pels posteriors campionats d'Espanya, per altres és una oportunitat per aconseguir mínimes pels campionats d'Espanya, i finalment, per altres és el seu campionat principal de la temporada i han de intentar aconseguir els millors resultats possibles sobretot mirant la seva progressió personal.

Equip participant al Campionat d'Hivern



Els nedador@s que no nedin a la tarda (finals, relleus, últimes sèries de fons) hauran de tornar a casa a dinar i descansar bé pel dia següent. Necessitem de la col·laboració dels pares per poder tornar-los a casa al migdia, i si hi hagués qualsevol problema ho comuniqueu als entrenadors i buscarem la solució.

Pendents encara de l'hora d'inici oficial dels campionats, us informarem ho abans possible de l'hora de sortida de Mataró la qual la farem cada matí en autobús.

Molta sort a tothom i que tinguem un gran campionat, igual o millor que el de la temporada d'hivern que va ser excel·lent!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario