IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 14 de enero de 2013

Campionat de Catalunya Open

Del divendres 18 de gener al diumenge 20 de gener es celebren els Campionats de Catalunya Open a les instal·lacions del CN Terrassa. Seran tres dies d'intensa competició on el CN Mataró estarà representat per un gran equip de 9 nedadors i 15 nedadores.

Comencem així la temporada de competició en piscina de 50 metres on s'han de fer grans resultats per poder anar preparant les competicions més importants i per aconseguir mínimes per les competicions principals.
Equip del CN Mataró el darrer Nadal

Es faran eliminatòries pel matí i finals per les tardes, on tenim tots els relleus entre els 8 millors tant a la categoria masculina com a la femenina. Esperem estar lluitant per totes les finals amb el màxim de nedadors possible i lluitar per les millors classificacions individuals i també per les d'equip, masculina, femenina i conjunta.

Serà un bon test per posar a prova els nostres equips i començar a preparar la competició principal del cicle que és l'espectacular Copa d'Espanya de Clubs.

Ànims a tots i a fer una gran competició!!!

Convocatòria:

No hay comentarios:

Publicar un comentario