IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 27 de noviembre de 2012

Campionat d'Espanya Absolut a Palma de Mallorca

Primera competició de nivell nacional pel nostre Equip Absolut a Palma de Mallorca. Després dels JJOO a Londres, ens hem trobat amb un cicle molt curt de preparació per arribar als Campionats d'Espanya Absoluts, però la preparació ha estat bona i les ganes d'anar a fer-ho molt bé són moltes, així que esperem que el nostre Equip que hi participarà en aquests Campionats pugui demostrar un bon nivell al llarg dels 3 dies que durarà la competició.

Berta Cantó

Lluitarem en algunes proves per les posicions de pòdium, altres per les posicions de finalista A i d'altres per les posicions de finalista B. Cal recordar que és un Campionat a contrarrellotge i s'ha d'estar molt atent per poder treure el màxim potencial de cada prova al primer intent.

Els relleus femenins lluitaran per estar entre les millors i la gran novetat és la tornada d'un relleu masculí als Campionats d'Espanya Absoluts. Serà el 4x100 estils, on esperem que faci un bon paper i que sigui l'inici i la base de la nova construcció de l'Equip masculí que va encarada a la participació de la propera Copa de Clubs Nacional.

Esperem continuar també amb la línia ascendent de la puntuació per equips, on l'Equip Femení s'ha de consolidar entre el 8 millors i l'Equip Masculí sumar el màxim de punts possible i veure quina és la classificació que aconsegueix.
Natàlia Torné

Serà un bon test per veure com es pot presentar la temporada i sobretot veure amb més certesa cap a on hem d'anar o fins a on podrem arribar.

Convocatòria:





Link per seguir la competició:


Héctor Ruíz




Molta sort a tothom i esperem gaudir d'una gran competició de primer nivell nacional!!!

miércoles, 21 de noviembre de 2012

Trofeu d'hivern al CN Mataró

El proper dissabte 24 de novembre es celebrarà el trofeu d'hivern a la piscina de 25 metres del CN Mataró. Una competició on participaran nedadors del equips Infantils, Júniors i algun de l'Absolut, que buscaran nedar diferents proves per millorar marques, agafar la forma i practicar conceptes que es treballen dia a dia als entrenaments.

Serà una competició amb gairabé el calendari de proves al complert, 50's, 100's, 200's, 400's i 800 lliures femení. A continuació hi trobareu la convocatòria amb l'ordre de proves i tots els participants del CN Mataró.

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1R3JHZWY1TWxJdDg

Sèries de la competició
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1cGNSSmlHRTdXRjA


Molta sort a tothom!!!

3ª Jornada de Lliga Catalana Aleví a Badalona

El proper dissabte 24 de novembre el nostre Equip Aleví demostrarà de nou les seves evolucions en una nova jornada de Lliga Catalana a les instal·lacions del CN Badalona. Es nedaran les proves de 100 estils, 100 papallona, 200 lliures, 400 lliures i els relleus de 4x100 braça.

És important que en aquestes edats s'acostumin a nedar de tot i que intentin millorar tan en aspectes tècnics, tàctics, psicològics com en aspectes emocionals.

Animem ben fort al nostre Equip Aleví perquè lluiti amb forces i tregui el seu màxim potencial a cadascuna de les proves i d'aquesta manera lluitar per situar-se entre els 8 millors de la Lliga Catalana.

El desplaçament es farà amb autocar i la sortida serà del CN Mataró a les 14.30.

A continuació hi trobareu la convocatòria de la competició.

https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1OERvUWN6Z1ExTjA


Molta sort a tothom!!!

miércoles, 7 de noviembre de 2012

Document informatiu de la reunió d'inici de temporada

En el següent enllaç hi trobareu tota la informació que es va tractar durant la darrera reunió informativa per a pares i nedador@s a la sala polivalent.

L'objectiu és que pogueu tenir aquesta informació amb un ràpid accés per qualsevol dubte que us pugui sorgir durant la temporada.

Moltes gràcies!

Document de la reunió:
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1QXo1dzFFSVVVSGc/edit

Competicions pel cap de setmana

El proper dissabte 10 de Novembre tenim competicions a dues instal·lacions. Per un costat, a les piscines de Can Llong del CN Sabadell hi nedaran part del Primer Equip i part de l'Equip Júnior. Competició orientada per la preparació dels propers Campionats d'Espanya Absoluts per a uns, i competició per anar agafant ritme i provar coses per a altres.

Serà dissabte a la tarda, i a continuació a la següent convocatòria hi trobareu informació de les proves i les hores que cal tenir en compte.

Convocatòria Sabadell
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1RHJvOTRhS0YyYU0/edit

L'altra competició es farà a les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró també el dissabte a la tarda. Serà l'Equip Infantil, el qual competirà a una nova jornada de lliga infantil on esperem que comencin a demostrar el potencial real que ha de tenir aquest equip tant important.

A continuació podeu consultar la convocatòria i les sèries de la competició.

Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1dWlsRnByb3p5RVE/edit

Sèries lliga Infantil
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1OHJyRDk1SEt2N28/edit

Abans de la competició Infantil tindrem la competició de l'Escola de Natació, per tant s'encadenaran dues competicions de diferets categories a la mateixa piscina, una darrera de l'altra.

Convocatòria Escola Natació
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1bGF4b0NMZ0FSS28/edit


Molta sort a tothom!!!