IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

lunes, 29 de octubre de 2012

2ª Jornada de Lliga Alevina a Mataró

Per tal de poder aprofitar uns dies de pont pels nedadors alevins i les seves famílies, hem avançat la propera competició de lliga catalana al dijous 1 de Novembre. Es nedarà a la piscina de 25 metres del nostre Centre i l'inici de la competició serà a les 10.00.

Els nostres joves nedador@s s'hauran d'afrontar a les diferents proves que marca el calendari de la FCN, i hauran de demostrar quines són les seves habilitats i intentar dominar tots els estils i totes les distàncies.

Esperem que sigui una bona jornada on veiem com els nostres joves nedador@s van evolucionant i van agafant experiència i confiança a les competicons.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb la resta d'informació:
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1WUV4YUZBT092X0U/edit

Sèries de la competició:
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1dDItNFo2UjNVX2M/edit

Molta sort a tothom!!!

jueves, 25 de octubre de 2012

Premiats pel Mundo Deportivo

El passat divendres 19 d'Octubre, l'Equip Femení de Natació del CN Mataró va ser premiat amb el trofeu Campions que otorga el Mundo Deportivo a tots aquells equips catalans que han assolit l'ascens de categoria nacional.


Va ser a l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona, on es va organitzar un sopar molt elegant, divertit, àgil i distès, on es va començar amb un petit refrigeri i copa de cava, passant posteriorment al sopar, amb discursos de les diferents personalitats que hi van assistir, encarregades al mateix temps de fer el lliurament del trofeu Campions. Tot va acabar amb una bona nota d'humor durant més de 30 minuts per part de Reeugenio on tots els que vàrem assistir vam riure recordant el gran geni de l'humor del doble sentit.
 
Vàrem recollir el premi una petita representació de l'Equip Femení que va assolir el gran èxit de l'ascens a Divisió d'Honor la temporada passada, però cal recordar que aquest èxit va ser aconseguit per les següents nedadores:
 
Berta Cantó, Aina Jiménez, Irene Illa, Natàlia Torné, Xenia Vilariño, Adriana Roca, Helena Torné, Aina Triola, Carla Chaves, Sara Martínez, Berta Triola i Júlia Jubany.
 
Moltes felicitats a totes per aquest reconeixament i al CN Mataró que ho va aconseguir per partida doble, el nostre Equip Femení i l'Equip Masculí de Tenis Taula.
 
 
Enhorabona a tothom!!!

Reunió Informativa: Pares i Nedadors Alevi-Infantil-Júnior

El proper divendres 26 d'Octubre realitzarem una reunió informativa a la sala polivalent del Centre a les 19.15, que anirà adreçada a pares i esportistes de les categories aleví, infantil i júnior.

El motiu d'aquesta reunió és informar de calendaris de competicions, canvis realitzats a l'estructura i organització dels grups d'entrenament, i una visita molt interessant de l'organització del Mundial de Natació 2013 que es celebrarà a Barcelona el proper mes de Juliol, on ens parlaran del voluntariat.

A continuació hi trobareu un document adjunt on ampliem la informació.
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1QUY4N1BLckFoM1U


Us hi esperem a tots!

Moltes gràcies!

martes, 16 de octubre de 2012

Entrenament al SALTING MATARÓ!

El passat dissabte 13 d'octubre, el primer equip de Natació del Centre va anar al Salting Mataró a fer un entrenament complementari al que fa habitualment. Consistia en anar una hora al Salting Mataró, un nou equipament esportiu de la ciutat el qual es basa en una estructura de 30 llits elàstics on es poden fer infinitat d'exercicis i activitats per passar una bona estona i treballar cames i coordinació.

Cal dir que els responsables d'aquest equipament són els pares de dues de les nostres nedadores (Aina i Berta Triola), ens van atendre molt bé i ens van donar la facilitat de poder gaudir d'aquesta emocionant activitat durant una hora.

Tot va acabar amb un gran esmorzar i amb uns cruiximents musculars que han durant ben bé 72 hores!!! La diversió ho compensa!!!







Moltes gràcies!!!

A més, vàrem enregistrar un video molt graciós de tot l'equip saltant al ritme del darrer èxit "Gangnam Style"