IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 7 de noviembre de 2012

Competicions pel cap de setmana

El proper dissabte 10 de Novembre tenim competicions a dues instal·lacions. Per un costat, a les piscines de Can Llong del CN Sabadell hi nedaran part del Primer Equip i part de l'Equip Júnior. Competició orientada per la preparació dels propers Campionats d'Espanya Absoluts per a uns, i competició per anar agafant ritme i provar coses per a altres.

Serà dissabte a la tarda, i a continuació a la següent convocatòria hi trobareu informació de les proves i les hores que cal tenir en compte.

Convocatòria Sabadell
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1RHJvOTRhS0YyYU0/edit

L'altra competició es farà a les nostres instal·lacions del Centre Natació Mataró també el dissabte a la tarda. Serà l'Equip Infantil, el qual competirà a una nova jornada de lliga infantil on esperem que comencin a demostrar el potencial real que ha de tenir aquest equip tant important.

A continuació podeu consultar la convocatòria i les sèries de la competició.

Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1dWlsRnByb3p5RVE/edit

Sèries lliga Infantil
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1OHJyRDk1SEt2N28/edit

Abans de la competició Infantil tindrem la competició de l'Escola de Natació, per tant s'encadenaran dues competicions de diferets categories a la mateixa piscina, una darrera de l'altra.

Convocatòria Escola Natació
https://docs.google.com/file/d/0B0sVQHD-bCu1bGF4b0NMZ0FSS28/edit


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario