IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 25 de octubre de 2012

Premiats pel Mundo Deportivo

El passat divendres 19 d'Octubre, l'Equip Femení de Natació del CN Mataró va ser premiat amb el trofeu Campions que otorga el Mundo Deportivo a tots aquells equips catalans que han assolit l'ascens de categoria nacional.


Va ser a l'Hotel Juan Carlos I de Barcelona, on es va organitzar un sopar molt elegant, divertit, àgil i distès, on es va començar amb un petit refrigeri i copa de cava, passant posteriorment al sopar, amb discursos de les diferents personalitats que hi van assistir, encarregades al mateix temps de fer el lliurament del trofeu Campions. Tot va acabar amb una bona nota d'humor durant més de 30 minuts per part de Reeugenio on tots els que vàrem assistir vam riure recordant el gran geni de l'humor del doble sentit.
 
Vàrem recollir el premi una petita representació de l'Equip Femení que va assolir el gran èxit de l'ascens a Divisió d'Honor la temporada passada, però cal recordar que aquest èxit va ser aconseguit per les següents nedadores:
 
Berta Cantó, Aina Jiménez, Irene Illa, Natàlia Torné, Xenia Vilariño, Adriana Roca, Helena Torné, Aina Triola, Carla Chaves, Sara Martínez, Berta Triola i Júlia Jubany.
 
Moltes felicitats a totes per aquest reconeixament i al CN Mataró que ho va aconseguir per partida doble, el nostre Equip Femení i l'Equip Masculí de Tenis Taula.
 
 
Enhorabona a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario