IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 12 de junio de 2012

Final Territorial a Lleida

Els nostres joves nedador@s de l'Escola de Natació s'enfronten a una de les primeres competicions més importants desde que són nedadors. Ha arribat el moment de la Final Territorial, on es concentren els millors nedadors de Catalunya d'aquesta categoria i competiran entre si en proves individuals a les instal·lacions del CN Lleida.

Serà un cap de setmana emocionant, on l'expedició del CN Mataró marxarà cap a Lleida el divendres per la tarda, per arribar amb temps i que els joves nedadors es situin i puguin sopar i dormir tranquilament el dia abans de la competició. Un cop es llevin el dissabte ja estaran allà i podran anar cap a la piscina sense haver matinat gaire i afrontar els dos dies de competició que tindran per davant.

Caldrà mirar les evolucions de tots ells i esperem que ho facin molt bé i que continuïn millorant, però no perdem de vista que aquesta ha de ser una experiència molt positiva, on hi hagi una bona convivència, on visquin experiències noves i enriquidores i que tornin amb un gran somriure de Lleida, independentment del resultat que hagin obtingut. El resultat en aquestes edats mai podrà passar per davant de la formació d'aquests nanos, però tampoc ens oblidem d'animar, ja que si es veuen recolzats per familiars i companys segur que treuen el seu 100% i demostren el que valen.

Per tant, desitjar que passeu tots plegats un cap de setmana molt maco de Natació, on prevaleixi l'educació i la formació esportiva dels nens per davant del resultat final.

Molta sort a tothom!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1TVBWWVlKVC1vbkk

No hay comentarios:

Publicar un comentario