IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 6 de junio de 2012

Convocatòries de les Finals per EQUIPS

Comencem la recta final de competicions fins a final de temporada. És una època molt emocionant on es van encadenant competició rera competició a un ritme trepidant.

El proper dissabte 9 de juny tenim la final de la Lliga Comarcal al CN Badia, on una part de l'equip d'en Parra i de la Maria competiran amb uns objectius molt particulars, buscar diferents proves pels seus nedadors i no amb un objectiu de competir la competició per grups. Aquesta decisió tècnica s'ha pres per donar prioritat realment a la Final de Copa Infantil.

Per un altre costat tenim la Final de Copa Aleví, on el nostre equip entrenat per en Roger i en Jordi lluitaran el proper diumenge 10 de juny a les instal·lacions del CN Badia per poder enfilar l'equip ho més amunt possible de la classificació.

Per últim, el nostre Equip Infantil lluitarà a la Final de la Copa Infantil per les primeres posicions amb els equips més forts de tota Catalunya i també serà a les instal·lacions del CN Badia el dissabte 16 de juny en jornada de matí i tarda.

Esperem que estigui tothom preparat i amb ganes d'afrontar aquestes importants competicions i demostrar que la força dels equips ha de ser molt gran!!!

Molta sort a tothom!!!

Convocatòria Final Lliga Comarcal
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1TG9uMEpzTWhabDQ

Convocatòria Final Copa Catalana Aleví
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1dTAzVDAwMy0ybkk

Convocatòria Final Copa Catalana Infantil
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1R3hMUlZqZzNPcjA

No hay comentarios:

Publicar un comentario