IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 28 de junio de 2012

Campionat de Catalunya Júnior Open a Mataró


Des del divendres 29 de juny fins a l'1 de juliol es celebraran els Campionats de Catalunya Júnior Open a les nostres instal·lacions. També participaran nedadors de categoria Absoluta que donaran una mica més de caliu al Campionat.

Tindrem una gran participació per part de les dues categories les quals lluitaran per competir al màxim cadascuna de les proves que nedin.

Matins d'eliminatòries on els deu millors júniors i els deu millors abslouts passaran a les finals de la tarda. Esperem tenir una gran presència de nedadors en aquestes finals i lluitar per les medalles.

A continuació hi trobareu la convocatòria on es detalla tota la participació que tenim i els horaris de competició.
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1eUpoN3Q1QVhPQzg



Gran esforç el que realitza el CN Mataró per organitzar campionats d'aquest nivell. Tots plegats hem de fer que sigui exitós a tots els nivells, resultats, organització i ambient. Esperem veure les grades ben plenes de públic animant a tots els nostres nedadors, de ben segur que serà una gran ajuda i també aquella empenta que fa guanyar les proves i superar les marques.


Molta sort a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario