IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 11 de mayo de 2012

I Travessia Costa de Mataró

El proper diumenge 10 de Juny s'estrena la I Travessia Costa de Mataró nedant al mar desde el Port Balís fins a la Platja del Varador, tot just davant del Centre Natació Mataró. Els nedador@s hauran de nedar la distància de 4800 metres vorejant la costa i hauran de demostrar de quina pasta estan fets.

Al ser una competició oficial la prova s'haurà de fer sense neoprè, per tant els participants hauran de demostrar la seva fortalesa física per nedar fort i aguantar la distància, però sobretot per aguantar la temperatura de l'aigua.

Elena Martínez

Per un altre costat, pensant en els més petits i en un ambient més social, també s'estrena la I Travessia Platja del Varador, amb una distància de 600 metres i es nedarà també el diumenge 10 de juny, tot just acabi la Travessia Costa de Mataró.

Esperem que hi hagi una gran resposta de participació, i també de voluntariat perquè l'organització de l'esdeveniment tingui un gran èxit i perquè puguem gaudir d'un dia espectacular de les aigües obertes a casa nostra.

Héctor Ruíz
Cal demostrar que som un Club que apostem per aquesta disciplina i que tenim tradició en els darrers anys competint a nivell mundial amb nedadors com l'Elena Martínez (10a al Mundial de Sevilla 2008 en 25 km) i l'Héctor Ruíz (13è al Mundial de Shangai 2011 en 5 km.). La Xenia Vilariño i l'Helena Torné també han competit internacionalment amb la Selecció Espanyola i ben segur que donaran guerra en aquesta estrena que ens espera el 10 de Juny.



A continuació trobareu un document informatiu que serveix com a presentació de la Travessia i on sobretot es detalla com fer les inscripcions (plaç, preus,..).
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1ZDc0SnJISS1NdUE

Petit vídeo de la participació de l'Héctor al Mundial de Shangai 2011
http://www.youtube.com/watch?v=PXFAlmVktXg



Ànims!!! Apunteu-vos que serà una gran diada de les aigües obertes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario