IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 11 de mayo de 2012

Campus d'estiu de Natació: Inscripcions obertes

Una temporada més estem preparant el tradicional esplai d'estiu pels nens i nenes de l'Escola de Natació del Centre. Les inscripcions es van obrir el passat dilluns 7 de maig i a continuació trobareu una carta informativa que dona més detalls de l'activitat estiuenca.

És molt important poder participar d'aquesta activitat per tal de no perdre el fil dels entrenaments i sobretot per la cohesió del grup i la convivència entre tots els nanos, ja que compartiran experiències noves i diferents a les que acostumen a compartir només amb l'entrenament de la Natació.

Els que no puguin participar d'aquest Campus d'estiu al complert, demanem que com a mínim puguin continuar amb el seu entrenament diari de natació per tal de seguir amb les seves evolucions de la temporada i començar a preparar el canvi de grup i el canvi de nivell que patiran molts d'ells la temporada vinent.

Apunteu-vos aviat i prepareu-vos per passar un mes de juliol intens i divertit amb el Campus de Natació 2012.

Carta Informativa
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1LW12b1pQbVEwT3c

No hay comentarios:

Publicar un comentario