IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 2 de marzo de 2012

Circuit Català a Sabadell

El proper dissabte 3 i diumenge 4 de Març, els nedadors del CN Mataró participaran a una nova jornada del Circuit Català de Trofeus a les instal·lacions del CN Sabadell. Competició preparatòria per l'equip absolut per poder encarar el tram final d'aquest segón cicle d'entrenament que finalitzarà amb el campionat d'Espanya Open i la Copa d'Espanya de Clubs.

El format de competició serà el d'eliminatòries pel matí i una única final per la tarda, excepte a les proves de 50 que es faran 3 fases d'eliminatòries abans de poder nedar la final que serà de tres nedadors.

El desplaçament el farem en cotxes particulars i ens quedarem a dinar els nedadors que es classifiquin per a les finals, la resta haurà de tornar cap a casa.

Molta sort per a tothom i aprofitem aquesta interessant competició per encarar les competicions principals amb més garanties!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1NFF2eFdxUW9SZlNmUy1lUzBtdTlCQQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario