IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 25 de enero de 2012

Campionat de Catalunya Infantil d'hivern a Olot


Els propers divendres 27, dissabte 28 i diumenge 29 de gener, el nostre esquip Infantil dirigit per en Parra i la Maria, participaran als Campionats de Catalunya d'hivern a les instal·lacions del C.N.Olot.


Després del Campionat de Catalunya de fons i relleus celebrat el passat mes de desembre, ara és el moment de demostrar la qualitat d'aquest equip a les proves individuals. Serà important que els nostres nedador@s afrontin les proves amb valentia i amb un bon plantejament de prova, dos punts importantíssims per poder ser competitius i poder posar en pràctica totes les seves habilitats.

Lluiteu per aconseguir tots els objectius proposats i d'aquesta manera segur que aconseguireu estar a dalt de les classificacions.

L'equip del CN Mataró format per 20 nedador@s sortirà el divendres a les 6.05 del matí amb autocar direcció a Granollers, per recollir a l'equip del Vallès Oriental. Un cop junts, reprendran el viatge direcció a Olot per poder participar a les primeres proves del matí.

L'allotjament durant aquests dies serà a la Casa de Colònies "Torre Malagrida", situada al Passeig Barcelona, 15 d'Olot (Telf; 972 264 200).

Molta sort per aquest campionat i esperem que passeu uns bons dies de convivència tan a la piscina com a la casa de colònies!

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1OGQ2ODIxNGQtZWZhOS00NTgzLWJkZGMtMjAyN2M0YWZmNmVm

CN Olot
http://www.cnolot.cat/imatges/MAPAT.pdf

Casa de colònies (Torre Malagrida)
http://www.xanascat.cat/showhostel.tjc?id=237&index=15

Façana Alberg Torre Malagrida (Olot)



No hay comentarios:

Publicar un comentario