IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 25 de enero de 2011

Campionats de Catalunya de Fons i Relleus Infantils

El proper dissabte 29 de Gener a les magnífiques instal·lacions del C.N. Sabadell (Can Llong) es celebren els Campionats de Catalunya de Fons i Relleus Infantils amb una gran participació del nostre equip Infantil entrenat per la Maria i en Parra.

La competició es basa en nedar tots els relleus curts del programa, en noies tenim 4x50 de cada estil, en nois 6x50 de cada estil, i de mixtes tenim el 10x50 estils i el 10x50 lliures. A més dels relleus també hi ha participació en les proves de fons. Per un costat en Martí Garolera serà l'encarregat de representar el fons masculí amb la prova de 1500 lliures, i per un altre costat, la Berta Triola i la Júlia Jubany seran les encarregades de representar el fons femení amb la prova dels 800 lliures.

Serà una jornada intensa on molts dels nostres nedadors nedaran moltes proves repartides entre sessió de matí i sessió de tarda, per tant, serà molt important tenir molta cura amb aspectes com la hidratació (aigua+sals minerals+ carbohidrats), petites ingestes durant les sessions (barretes energètiques, chupetins), la recuperació activa fent suaus i estiraments a la piscina de recuperació i sobretot fer un bon dinar i intentar descansar al migdia per la sessió de tarda.

Presentem un equip fort per aquesta competició, esperem que tots plegats puguem gaudir d'una jornada emocionant i gratificant aconseguint bons resultats.


Molta sort!!!


Convocatòria
http://www.scribd.com/doc/47527791

4ª Jornada de Lliga Aleví a Manresa.

Després de la segona jornada de fons i estils, el nostre equip Aleví es prepara per la 4ª Jornada de Lliga Catalana que s'organitza a les instal·lacions del C.N. Manresa. Esperem que el nostre equip Aleví continuï amb la línia ascendent de progressió que està demostrant en les darreres competicions i que aconsegueixin nedar com els seus entrenadors volen i a conseqüència d'això situar-se en posicions capdavanteres.

El desplaçament a Manresa es farà amb autobús, l'anada i la tornada, per tant preguem màxima puntualitat a l'hora de la sortida (13.30) i compromís a l'hora de la tornada amb tot l'equip junt un cop finalitzada la competició.

Parada obligatòria a la pastisseria Can Cucurella perquè la sortida a Manresa sigui una mica més dolça!!!


Molta sort!!!

Convocatòria
http://www.scribd.com/doc/47527134


Com arribar?
http://www.cnmanresa.com/cat/pagina/normal/localitzacio

martes, 18 de enero de 2011

Nova jornada de lliga Benjamí i Prebenjamí

El poper dissabte 22 de gener, els nostres equips de l'Escola de Natació es posen a prova amb una nova jornada de Lliga Catalana a les nostres instal·lacions del CN Mataró. Cal recordar que és important assistir a les competicions per anar aprenent a superar les situacions de nerviosisme i sobretot, per anar posant en pràctica tot allò que treballen durant la setmana. A cada competició aparèixen situacions noves que obliguen als joves nedador@s aprendre a superar-les, i és realment aquí on trobem una part molt important de l'aprenentatge.

A continuació trobareu la convocatòria amb les proves que neda cadascú, i perquè pugueu fer un càlcul aproximat de quan nedaran, us facilitem també les sèries de tota la competició.

Convocatòria
http://www.scribd.com/doc/47105140


Sèries
http://www.scribd.com/doc/47105225



Molta sort!!!

miércoles, 12 de enero de 2011

Jornada de lliga Infantil i Fons i Estils Aleví

Comença l'activitat competitiva dels nostres equips en aquest nou any 2011 que acabem d'estrenar. Seran els equips Infantil i Aleví on els primers nedaran una nova jornada de Lliga Catalana i els segons nedaran les proves de fons i estils que són classificatòries pels Campionats de Catalunya d'Hivern.

L'equip Infantil lluitarà a totes les proves per continuar amb la bona línia que porten durant tota la temporada. Degut a aquesta bona actuació estan classificats en tercera posició per equips, només superats pel totpoderós Sabadell i l'Atlètic Barceloneta que té un gran equip femení.

És l'hora de la veritat pels nedadors de l'equip Aleví que vulguin estar als propers Campionats de Catalunya. Alguns ja porten una bona classificació de la primera jornada de fons i estils que gairabé els hi assegura la classificació, però d'altres hauran de fer una gran actuació i millorar els seus registres per remuntar posicions en el rànquing definitiu.

Esperem que les festes de Nadal no passin factura i es pugui començar l'any amb magnífiques actuacions de tots els nostres nedador@s. Serà a les nostres instal·lacions aquest dissabte 15 de Gener a partir de les 16.00 de la tarda.

A continuació hi trobareu les convocatòries Aleví, Infantil i les sèries de la competició perquè pugueu programar les actuacions dels vostres fills.

Convocatòria Aleví
http://www.scribd.com/doc/46736292

Convocatòria Infantil
http://www.scribd.com/doc/46736330

Sèries
http://www.scribd.com/doc/46736450/Series-Dissabte


Molta sort i paciència que serà llarg!!!