IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 22 de diciembre de 2011

Horaris i dies d'entrenament durant les vacances de Nadal

Les vacances de Nadal ja són a tocar, i amb elles venen una sèrie de canvis a nivell organitzatiu i d'horaris d'entrenament. Per un costat, el Centre ha de tancar la piscina de 50 metres del 23 de desembre al 9 de gener per motius tècnics i de manteniment tal i com marquen les normatives. Això comporta que hem de repartir la piscina de 25 metres de 6 carrers per totes les seccions i grups d'entrenament del Centre. A continuació hi trobareu el document adjunt on es detalla el dies i horaris d'entrenament de cada grup.

Dies i horaris d'entrenament
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1NDA3ZGExMWYtNWQyMi00MGVhLTk4ZWQtYzNhNjI3OTdiNjRl


Per un altre costat, cal recordar que durant aquestes èpoques no podem desaparèixer de la piscina, és de vital importància poder seguir amb la rutina diàriament sinó el nostre estat de forma es veurà molt afectat i ens plantarem al mes de gener fent un gran pas enrera. Així que prepareu-vos per passar uns dies d'entrenaments divertits on evidentment no faltarà el treball seriós per continuar millorant.

Gràcies per la vostra col·laboració i que passeu molt bones festes!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario