IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 3 de noviembre de 2011

Comença una nova edició del Circuit Català de Trofeus

Arriba el moment de començar a preparar les proves principals dels nostres nedadors, i on millor que al Circuit Català de Trofeus, amb cronometratge electrònic i rivals d'entitat. Hi seran gran part dels millors nedadors estatals i una bona delegació de polacs (Campions Olímpics inclosos) que entrenen actualment al SEK Sierra Oeste de Madrid.

Els nostres objectius són començar a preparar les proves més específiques de cada nedador per tal d'anar preparant-les pels Campionats d'Espanya d'Hivern, i la conseqüència d'això ha de ser poder obtenir bons resultats i lluitar per les màximes posicions de pòdium i sobretot estar a gairabé totes les posicions de final (8 primers).

Primera jornada que es farà a les instal·lacions del CN Sant Andreu (Instal·lació antiga), situada a la part d'abaix del Passeig Fabra i Puig, i la següent jornada es farà a les instal·lacions del CE Mediterrani (C/Regente Mendieta) el proper dissabte 12 de novembre.

Per tant, tenim dues setmanes seguides per poder veure als nostres nedadors posar-se a prova i començar a demostrar del què són capaços.

Molta sort per a tothom!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/open?id=0B0sVQHD-bCu1NmMwNDQzZjUtNzJhZi00OTEyLWIyNzgtMDRlMTIyMDNiYmU0

No hay comentarios:

Publicar un comentario