IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 22 de noviembre de 2011

2ª Jornada Copa Catalan de Fons.

El dissabte 19 de novembre, es va celebrar a les instal·lacions del CN Terrassa la 2ª jornada de la Copa Catalana de Fons. És una nova competició per els nedador@s d''aigües obertes que durant la temporada d'hivern no tenen competició específica per a ells. Consisteix en dues fases, una amb unes jornades de piscina, i l'altra amb unes jornades d'aigües obertes, ja sigui a mar, llac o riu.

Per un costat l'Héctor Ruíz i en Ricard Pujol van nedar la prova de 5 km masculí, on el primer va realitzar una molt bona cursa, arribant en trecera posició fent un temps de 56'59'', a 46" del primer classificat i a 27" del segón classificat. Per un altre costat en Ricard va provar aquest tipus de competició, ha estat per ell una avaluació inicial i ha estat molt valent afrontant-se a aquesta prova tan difícil. Per ser el primer cop, podem treure conclusions positives, però del que estem segurs és que si ho torna a nedar més endavant ho farà molt millor. Va arribar en desena posició, perdent molt de ritme del 2000 al 4000, per acabar amb els últims 1000 a un ritme molt bò que d'haver-lo aguantat hagués guanyat dues posicions.

L'Helena Torné va ser la representant femenina que es va afrontar a aquesta difícil prova. Va fer una exel·lent prova, demostrant que apren molt ràpid i competint contra dues magnífiques nedadores com la Mirèia Belmonte (Olímpica i Campiona del Món) i la Claudia Dasca (Mundialista Júnior), va arribar en 3ª posició, darrera d'aquestes espectaculars nedadores, i demostrant que mica en mica es pot anar ficant dintre d'aquesta disciplina i continuar millorant en aquesta que serà la seva segona temporada.

Va realitzar exactament el mateix temps que va fer als Campionats d'Espanya al Febrer de l'any passat, això demostra que l'Helena està agafant un estat de forma òptim en aquest inici de temporada i ja està prepararda per batre els seus registres en aquestes distàncies. El temps realitzat va ser de 1h 01'10", i ho va aconseguir mantenint un ritme molt regular durant tota la cursa, podent apretar una mica i tot cap al final.

A la classificació general, l'Héctor va en segona posició i l'Helena va en tercera posició. Personalment crec que aquests dos nedadors podran lluitar per guanyar la classificació final si segueixen per aquest camí i són competitus a les 12 jornades que té aquesta competició.

Enhorabona a tots i a continuar així!!!

Resultats dels 5000m lliures Masculins
http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/8271

Resultats dels 500m llires Femenins
http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/8270

Classificació Copa Catalana de Fons Masculina
http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/8128

Classificació Copa Catalana de Fons Femenina
http://www.natacio.cat/cat/arxiu/download/8129

No hay comentarios:

Publicar un comentario