IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 20 de octubre de 2011

Primera Jornada de Lliga Benjamí

Arriba l'hora de l'estrena dels més menuts! El proper dissabte 22 d'octubre a les instal·lacions del CN Mataró, començarà l'activitat competitiva de l'Equip Benjamí. Esperem que sigui una bona experiència per a tots ells, que gaudeixin de la competició, de posar-se a prova amb companys d'altres clubs, de controlar els nervis, i sobretot de que vinguin i marxin amb un somriure d'orella a orella.

Recordem i recomanem que cal valorar les habilitats apreses i com es fan les coses, abans de valorar les posicions en les que arriben. En aquestes categories, la posició i el temps passen a segón terme, per tant, animem ben fort i felicitem a tots aquests joves nedadors perquè vegin la competició com una festa i evitem entre tots que sigui quelcom engoixant.

A continuació hi trobareu la convocatòria amb les hores i les proves que neden:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MmMyNDBhZDQtYjhhMC00YjQ0LWIxYWYtZWM0MWI2N2E1MDAy&hl=en_US


Molta sort per a tothom!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario