IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

viernes, 14 de octubre de 2011

Hèctor Ruíz concentrat a Las Palmas amb la Selecció Espanyola d'aigües obertes

La nostra nova incorporació de la temporada Hèctor Ruíz està concentrat desde dimecres 12 d'Octubre a Las Palmas de Gran Canarias per començar a preparar la temporada amb garanties de continuar amb el seu bon nivell que ha assolit fins aleshores. La finalitat d'aquesta concentració és fer una selecció dels millors nedadors d'aigües obertes a nivell nacional que podrien participar al Mundial de Barcelona 2013.

L'Hèctor provinent del CN Figueres ja va participar al darrer Mundial a Shangai, i evidentment, un dels seus principals objectius és tornar a participar al següent Mundial, a Barcelona. Esperem doncs, que aquests gran nedador comenci amb bon peu aquesta nova temporada i pugui aconseguir tots els objectius que es plantegi.

(el 4rt començant per l'esquerre).

Convocatòria Equip Nacional
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MDI3NWNjMGUtYzhjMi00MThmLWI5NDItNDJjMTY3MWZhMTk4&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario