IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

jueves, 27 de octubre de 2011

Convocatòries d'entrenament pels nostres nedadors seleccionats

Tal i com us vàrem avançar en una entrada anterior, tenim diversos nedadors de diferents categories que degut als seus bons resultats de temporades anteriors han entrat en programes de seguiment i d'entrenament.

El proper dissabte 29 d'octubre, la Maria Díez i l'Ignasi Bellavista aniran acompanyats per la Maria Folgado al CAR de Sant Cugat. Participaran en una jornada d'entrenament amb els millors nedadors catalans de la categoria Infantil i esperem que puguin treure profit d'aquesta experiència, i que tot allò que aprenguin ho traspassin al seu dia a dia als entrenaments del CN Mataró.

Per un altre costat en Ricard Pujol ha estat convocat amb la selecció Espanyola Júnior d'Aigües Obertes per participar de la concentració que es farà a Calella els dies 3,4 i 5 de novembre. Serà una concentració on compartiran entrenaments amb nedadors d'altres països i conviuran tots junts a l'Hotel de concentració Bernat II de Calella.

Enhorabona a tots ells!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario