IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

miércoles, 13 de julio de 2011

Campionat de Catalunya Aleví d'Estiu a Reus

El nostre equip Aleví finalitza la present temporada amb la participació als Campionats de Catalunya d'Estiu a les instal·lacions del C.N. Reus Ploms els propers divendres 15, dissabte 16 i diumenge 17 de Juliol.

Com molt bé sabeu participen els nedadors que han aconseguit classificar-se entre els 100 millors al rànquing de fons i estils, proves molt importants per la formació d'aquests joves nedadors de cara al seu futur.

Al igual que va passar amb els que van anar als Campionats d'Hivern, els seus entrenadors (Roger Cruañas i Jordi Cristià) han inscrit als seus nedadors en diverses proves per poder veure les evolucions fetes fins aquest final de temporada.

Esperem que aquests joves nedadors tinguin una bona experiència amb aquests campionats, aprenguin coses, millorin tècnicament, plantegin les proves amb seguretat i controlin els nervis. Recoredem que en aquesta etapa encara estem valorant i treballant aspectes més formatius, tècnics, actitudinals, per davant del simple resultat aconseguit.

No calen medalles a l'escola ni a l'equip aleví per poder evolucionar i ser bons nedadors infantils, júniors i absoluts, però si algú les aconsegueix pel seu talent benvingudes seran.

Molta sort a tothom i que tingeu un final de temporada positiu!!!

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1YzQxNmY4MDktYTY1ZS00NjY3LTk4ZTAtOWRlYjEzOWIzNTA3&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario