IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 21 de junio de 2011

Final Territorial Benjamí

El proper cap de setmana de juny (dissabte 25 i diumenge 26), els nostres nedadors de l'escola classificats per la Final Territorial es posaran a prova a les instal·lacions de la piscina Sant Jordi al carrer París de Barcelona.

Després d'haver nedat el calendari obligat de proves marcat per la Federació Catalana, ara és el moment de poder triar les proves que es volen nedar i veure l'evolució final dels nostres nedadors a nivell individual.

Esperem que l'ambient de competició, companyerisme i emoció siguin molt positius i facin que aquests joves nedadors aprenguin de l'experiència i passin un molt bon cap de setmana.

Volem recordar a tots plegats que els objectius en aquesta etapa són més formatius i educatius que no pas els competitius i resultadistes, per tant, independentment del resultat obtingut, animeu i feliciteu als vostres fills ja que s'esforcen moltíssim i s'han de veure recolzats per tothom.

A continuació us adjuntem la convocatòria on aparèixen les proves que neda cadascú, les hores de sortida amb autocar i us recordem que ens quedarem a dinar a Barcelona.

Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1ZGFiN2NiOTktYjVjMy00ZGU1LThhNzktZjQxODM4ZmNhNGUy&hl=en_US



Molta sort per aquesta maquíssima competió!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario