IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de junio de 2011

Final de la Copa Catalana de Clubs Aleví i Infantil a Badia

Aquest cap de setmana els nostres equips Aleví i Infantil lluitaran per intentar deixar el nom del Centre ho més a dalt possible de la classificació final. Serà a Badia del Vallès, l'equip Infantil durant el dissabte 18 de Juny en sessions de matí i de tarda, i l'equip Aleví el diumenge 19 en sessió de matí.

Cada participació és important per aconseguir l'objectiu comú, l'objectiu d'equip, ¿Qui havia dit que la natació és un esport individual? És en aquestes ocasions on hem de potenciar la convivència, el companyerisme i l'esperit d'equip i sentir-nos orgullosos de formar part del Centre Natació Mataró.

Prepareu-vos per passar un cap de setmana de competició emocionant, intentant sumar els màxims de punts possibles per l'equip, deixant enrera el màxim de rivals i superant les vostres marques personals.

Aneu preparant el crit per l'equip ja que s'haurà d'animar molt i molt fort.

Molta sort per a tothom i gaudiu de la competició!

Convocatòria Aleví
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1ZjM0YTFkMmYtOTdhNi00NTFhLTgyZTgtNWVlMWQ5N2JlNGRi&hl=en_US

Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1Y2E2ODU2ZWEtYjUxZi00MjhjLTg0ZDgtZTIwMzk0M2M5M2Iz&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario