IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 7 de junio de 2011

Circuit Català de Trofeus

El dissabte 11 de Juny participarem a una nova jornada del Circuit Català. Aquest cop nedarem a Manresa on els nostres nedadors lluitaran per estar entre els millors, però sobretot, continuarem preparant les proves principals de cara al final de temporada.

La Natàlia Torné que encapçala la Classificació específica de l'esquena, no podrà assisitir ja que ha estat convocada per la Selecció Catalana per participar al Meeting de Montecarlo a Mónaco durant les mateixes dates. Per un altre costat, la Carla Chaves que també ha estat seleccionada per participar amb la Selecció Catalana, però al Meeting de Canet de Rousillon, si que podrà nedar a Manresa ja que a Canet neda entre setmana.

Enhorabona a tots els que ja heu acabat el curs i molts d'ànims als que teniu selectivitat i encara exàmens finals. El final de temporada s'apropa, el Campionat Absolut a Mataró ens espera, prepareu-vos a consciència i treballeu dur entrenament rera entrenament i competició rera competició.

Molta sort!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MTA4ZTQwYTAtN2FiNi00MjI0LTkwZTMtMGFiOGJiNTBmYmM5&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario