IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 14 de junio de 2011

Arriba el moment del nostre Trofeu Josep Mons

El proper dissabte 18 de juny a les 17:00 hores i a la nostra piscina olímpica, es tancarà la 12ª edició del Circuit Català de Trofeus amb l'organització del nostre trofeu Ciutat de Mataró "Memorial Josep Mons"

A un mes vista dels Campionats d'Espanya Absoluts, tenim una possibilitat inmillorable de poder fer un bon paper a les diferents proves que nadem. És el nostre trofeu, nadem a casa, i davant de la nostra gent haurem de demostrar si anem de debó o no per aquesta important competició però sobretot per preparar els campionats de final de temporada que és on s'ha de demostrar realment la feina feta durant tot l'any.

Hi haurà una bona participació, els millors nedadors de la natació Catalana i Estatal, un parell d'equips extrangers i part de l'equip del Bidasoa SXXI que estan fent estades d'entrenament al Centre.

Esperem que faci bó, sobretot que no ens plogui i que puguem passar una bona tarda de natació.

Ànims i molta sort!!!


Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1YWIyNmFjZmItNDBkZC00M2NkLWI2ZDEtNmVlM2Q3YTJkOGJj&hl=en_US

No hay comentarios:

Publicar un comentario