IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 22 de marzo de 2011

Jornada de lliga Aleví i Infantil a Granollers

El proper dissabte 26 de Març es celebra a Granollers la 5ª Jornada de lliga Infantil i 4ª Aleví. Després d'haver fet els corresponents Campionats d'Hivern, tornem a l'activitat competitiva nedant noves jornades de lliga on els nostres nedador@s hauran de nedar diferents proves i distàncies per continuar amb la seva formació de cara al futur. Es plantejaran objectius de com nedar, donant importància a detalls tècnics, tàctics i tot allò que els hi digui el seu entrenador.

Serà important fer una bona jornada amb una bona puntuació per tal d'assegurar-se la participació a la final del mes de Juny a cada categoria.

Prepareu bé les proves que us toqui nedar, doneu el vostre 100%, i recordeu que per arribar bé a les competicions heu de portar un gran entrenament fet sense interrupcions ni faltes d'assistència.

Us recordem que l'hora de convocatòria és a les 13.45 per sortir amb autocar cap a Granollers.

Molta sort a tots! Animeu-vos ben fort i nadeu com si la piscina fes baixada, segur que correreu més!!!

Convocatòria Infantil
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1N2Q1YTY4YTYtNjNkOS00ZWE3LTgwMDItMTc0ZWJlZjRjZDBi&hl=en

Convocatòria Aleví
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1MWZkOTBjN2EtOWQwMi00OGIwLTliMjgtZTIzMDQ5ZmM3YTIx&hl=en

No hay comentarios:

Publicar un comentario