IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 22 de febrero de 2011

Campionats d'Espanya "Jóvenes" a Palma de Mallorca

Del proper divendres 25 de febrer al diumenge 27 del mateix, es celebren a Palma de Mallorca el II Campionat d'Espanya de "Jóvenes", on participen les categories Júnior, Absolut Jove i Infantils, aquests darrers per motius de selectiu per a possibles internacionalitats. Totes les categories lluitaran per ser els millors nedadors d'Espanya, i d'aquests resultats es començaran a perfilar les futures seleccions.

L'equip que representarà al Centre en aquest campionat està format per en Pol Cantó en categoria Júnior masculina, per l'Aïna Triola, la Carla Chaves, la Núria Vivas i la Sara Martínez en categoria Absolut Jove Femenina, per la Júlia Valera i la Laura Requena en categoria Júnior Femenina i per la Berta Triola i la Júlia Jubany en categoria Infantil femenina.

Serà un campionat de moltíssim nivell, on les primeres places i posicions de finalista seran molt cares, però anem a Palma a lluitar i demostrar que podem estar endavant.

Ànims i molta sort a tothom!


Convocatòria
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0sVQHD-bCu1NTdiYzdhNzMtZjQ0Ny00MjMxLTg3YjAtMTM2YzFkMzQzODNl&hl=en

No hay comentarios:

Publicar un comentario