IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 8 de febrero de 2011

Campionats de Catalunya Infantils d'Hivern

El nostre equip Infantil entrenat per la Maria Folgado i en Parra es posa a prova de nou amb els Campionats de Catalunya d'hivern de proves individuals. Després de la magnífica actuació que van tenir en el de Relleus, celebrats a Sabadell ara fa 15 dies, seran les instal·lacions del C.N. Barcelona qui aculliran aquest campionat on esperem que tots els nostres nedadors tinguin bones actuacions.

Hi ha nedadors molt ben col·locats entre els 8 millors en moltes proves, hauran d'apuntar alt i pujar posicions en el rànquing millorant les seves marques i obtenir una bona posició de mèrit. Hi ha d'altres col·locats entre el 9 i el 16, igual que els anteriors, hauran de lluitar per pujar posicions amb bones marques que els portin a estar entre els 8 millors. Tothom ha de nedar per superar-se a si mateix, millorant la marca personal i també és important pujar posicions en les classificacions individuals.

Tots sabem que la Natació és un esport individual, però també és cert que moltes individualitats fan un conjunt. És per aquest motiu que volem remarcar que en aquest Campionat volem aconseguir objectius d'equip, on tothom se senti partícep, nedant, animant, ajudant en moments difícils, felicitant els éxits aconseguits, comportament i respecte durant les sessions, trasllats i dinars, etc...

Molta sort per aquest Campionat que comença el proper divendres 11 de Febrer en sessió de matí i tarda i acabarà el diumenge 13 també amb la doble sessió.

Com arribar:
http://www.cnb.es/club-natacio-barcelona/plano.asp?id=6

Convocatòria:
http://www.scribd.com/doc/48412391

No hay comentarios:

Publicar un comentario