IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 30 de noviembre de 2010

Entrenaments Pont de la Constitució

Les categories de l'escola Prebenjamí i Benjamí, l'Aleví i el grup Infantil de la Maria faran festa els tres dies, del dilluns 6 al dimecres 8. S'incorporaran als entrenaments amb el funcionament normal el dijous 9. Serà important que els grups de l'escola que competeixen el cap de setmana vinent puguin venir a entrenar el dijous 9 i el divendres 10 per tal de que els nostres joves nedadors no arribin al cap de setmana un pèl descentrats.

Al mateix temps, recomanem a tots aquells esportistes dels grups aleví i infantil que es mantinguin una mica actius fent qualsevol activitat física, ja que quatre dies "parats" no ajuden gaire per la preparació d'aquests joves nedadors.

Els grups més grans, el d'en Parra i una petita part del grup d'en Sergi entrenaran el dimarts dia 2 en dues sessions en horari intensiu pel matí:

Primera sessió: 8.00 a 10.00

Segona sessió: 12:30 a 14:00

Aprofiteu els dies de descans i en breu us informarem del funionament d'aquest Nadal 2010, amb els dies i horaris d'entrenament, el Campionat Social i d'altres activitats que hi puguin haver.

Campionats d'Espanya Absoluts a Palma

Els propers dies 2,3,4 i 5 de Desembre es celebren els Campionats d'Espanya Absoluts en pisicina curta a la rapidíssima piscina de Son Hugo a Palma de Mallorca. Tot i ser un cicle de treball molt curtet per encarar aquest campionat, els nostres nedadors i nedadores han treballat de valent per poder estar ho més a dalt possible de les classificacions i mica en mica anar retallant temps a les "marques personals" que es van fer amb els banyadors màgics de poliuretà. Cal dir que hi ha alguns que ja ho han aconseguit, per tant, sempre es pot nedar més ràpid que el teu rècord personal!!!

Sabent que els nostres nedadors i nedadores rendeixen molt millor en pisicna llarga, no renunciem en cap cas a realitzar posicions de mèrit, ja sigui amb algún pòdium o bones posicions a les finals A i B.

Els nedadors i nedadores que el dimecres 1 de Desembre surten cap a Palma per participar als Campionats d'Espanya queden reflexats a la següent convocatòria:

http://www.scribd.com/doc/44384461/Convoc-Cesp-Abs-Palma


Molta sort!!!

jueves, 25 de noviembre de 2010

Sèries del dissabte 27N: Lliga Aleví - Infantil al CN Mataró

En el següent enllaç hi trobareu els llistats de sortida de la propera competició de lliga Aleví-Infantil que es nedarà a Mataró aquest dissbte 27 de Novembre. Podreu trobar les sèries exactes on neden els vostres fills i fer un càlcul aproximat de quina serà l'hora que nedaran per tal de que no hagueu de patir esperes massa llargues.
Cal dir també que és interessant que els nostres nedadors se sentin recolzats pel públic i és per això que us demanem que l'estona que hi estigueu crideu ben fort i animem tots plegats als equips del CN Mataró.

Sèries de dissabte
http://www.scribd.com/doc/44086569


La durada de la competició està subjecta a la rapidesa dels àrbitres, però us donem una proposta de temps per sèrie que us pot servir per fer el càlcul:

Sèries de 100m: 3 minuts
Sèries de 200m: 4-5 minuts, segons estil
Relleus 4x100 Alevins: 8 minuts
Relleus 4x100 Infantils: 6 minuts

Classificacions provisionals dels equips del Centre Natació Mataró

A continuació us adjuntem un document que fa un repàs a les classificacions de les diferents categories (Benjamí, Aleví i Infantil) que participen a les jornades de Lliga Catalana.

http://www.scribd.com/doc/43976251/Els-Equips-de-Base-Del-Centre

miércoles, 24 de noviembre de 2010

Jornada de lliga Aleví i Infantil a Mataró

El proper dissabte 27 de novembre a les instal·lacions del C.N. Mataró celebrem una nova Jornada de Lliga Catalana per a les categories Aleví i Infantil. Els alevins es posen a prova amb la segona Jornada i els infantils amb la tercera, on es neden diferents proves i de diferents distàncies.

Els nostres entrenadors han repartit a tots els seus nedadors en aquestes proves tenint en compte la important premisa de que tots han de saber nedar i competir en qualsevol estil i en qualsevol distància, ja que és un dels objectius principals en aquestes categories per tal d'assegurar-nos una bona evolució i formació de l'esportista.

Molta sort i a continuar nedant en equip per intentar aconseguir la millor classificació general possible de cada categoria.

ALEVINS
http://www.scribd.com/doc/43864010

INFANTILS
http://www.scribd.com/doc/43864103

martes, 16 de noviembre de 2010

Competicions pel Dissabte dia 20 de Novembre

Aquest dissabte 20 de Novembre els nostres equips es tornen a posar a prova en diferents competicions i amb objectius ben diferents.

Per un costat hi ha una part de l'equip Absolut que va a Sabadell per intentar fer algunes mínimes pels propers Campionats d'Espanya i d'altres nedadors que nedaran per anar afinant en el seu estat de forma i provar coses de cara a aquests campionats.

Absoluts
http://www.scribd.com/doc/42804941/trofeu-sabadell


Per un altre costat, el nostre equip Júnior, Infantil i una petita representació de l'equip Aleví aniran a nedar a Calella al XX Trofeu Ciutat de Calella (XV Memorial Josep Monterde) i 2ª jornada Swim Cup on nedaran proves curtes i de diferents estils per continuar amb la seva preparació de la present temporada.

Júniors i Infantils (Grup Parra)
http://www.scribd.com/doc/42751018

Infantils (Grup Maria) i Alevins
http://www.scribd.com/doc/42751229


Molta sort per a tothom!!!

jueves, 11 de noviembre de 2010

La Berta Cantó es prepara a Itàlia

La nostra capitana Berta Cantó s'ha traslladat a Roma per motius universitaris i està cursant l'erasmus a la capital italiana. Al mateix temps continua amb la seva preparació esportiva per encarar una nova temporada que esperem que sigui tan gloriosa com l'anterior, on va guanyar 3 subcampionats d'Espanya a les pisicnes Bernat Picornell el passat mes de Juliol.

El passat cap de setmana es va estrenar a nivell competitiu amb el seu club italià (Forum S.C.) al Gran Prix Internacional que es neda a Itàlia, i ho va fer força bé, quedant en segona posició en 100 Braça amb un temps de 1.11.73 darrera de la italiana Sara Damiani que li va treure només 66 centèssimes i va parar el crono en 1.11.07. L'altra prova que va nedar van ser els 200 Braça on va quedar en tercera posició amb un temps de 2.35.59, darrera de la nedadora mundialista Chiara Boggiatto (2.25.89) i de l'altra italiana Giulia Tarquini (2.32.86) les dues del Nuoto Livorno.

Bona estrena internacional per la Berta, que aquesta setmana té una nova oportunitat per continuar evolucionant, ja que hi participa de nou a una altra jornada del Gran Prix Internacional en terres italianes. Us informarem de la seva actuació.


Arrivederci Berta!!!

Berta Triola als Campionats d'Espanya per Autonomies amb Catalunya.

La nostra jove i prometedora nedadora Berta Triola ha estat seleccionada per participar els propers dies 11 i 12 de Desembre als II Campionats d'Espanya per Autonomies categoria Infantil que es celebrarà a Madrid. Formarà part de la potent Selecció Catalana on per tradició, toca guanyar aquest Campionat, tot i que darrerament altres comunitats autònomes estan apretant moltíssim i es preveu una interessant lluita amb la Comunitat de Madrid i amb la Comunitat d'Andalusia.

A l'anterior edició hi va participar en Pol Cantó, guanyant una de les seves proves que va nedar i lluitant per la primera plaça a les altres. Esperem que la Berta pugui tenir un paper protagonista i sobretot que gaudeixi de la competició i que n'aprengui molt per al seu futur.

Enhorabona per la Berta i sobretot pel treball en equip de tots els entrenadors de la Base que han aportat el seu granet de sorra en la formació d'aquesta nedadora. Esperem que per la III edició d'aquest campionat que es celebrarà l'any vinent, hi siguin convocats altres nedadors del Centre i d'aquesta forma no perdre la tradició de tenir sempre representació mataronina en aquest campionat de primer nivell.

Molta sort!

La Nit del Centre Natació Mataró

El proper dijous 18 de Novembre a les 21.30 celebrarem a la sala de festes Das Andere "La Nit del Centre Natació Mataró", on es farà la presentació dels primers equips de les diferents seccions del Centre. No cal dir que hi sou tots convidats, família, amistats, acompanyants, seguidors, per tal de que la nit sigui més acollidora i d'aquesta manera reconèixer tots els esforços que hi dediquen els nostres esportistes representant el Centre arreu de l'Estat Espanyol i part de l'extranger.

Hi haurà un petit sopar per a tots els assistents que s'haurà de completar amb les begudes que cadascú vulgui i d'aquesta manera passar una bona estona tots junts.

Els nedadors del primer equip de Natació que han d'assistir a aquesta presentació i reconeixament són:

Equip Masculí: Jesús Collado, David Roncero, Antonio Roldán, Josua Samios, Andreu Valls, Daniel Garcia, Pol Cantó, Martí Garolera, Eduard Cecília.

Equip Femení: Berta Cantó, Natàlia Torné, Aïna Jiménez, Irene Illa, Mirèia Biel, Adriana Roca, Helena Torné, Aïna Triola, Carla Chaves, Núria Vivas, Sara Martínez.

Tècnics: Sergi Garcia, Jordi Cristià, Joan Parra.

Us hi esperem a tots!!! Animeu-vos a venir amb les millors gales i fem que trascendeixi aquest esdeveniment al màxim a nivell social!!!

Fins dijous vinent!

martes, 2 de noviembre de 2010

Convocatòries del Circuit, Swim Cup i Lliga Aleví Infantil

Una setmana més els nostres equips de natació es posen a prova amb noves competicions. L'equip absolut torna a nedar una jornada del Circuit Català de trofeus. Aquest cop el club organitzador és el Sant Andreu, però tal i com va passar a la jornada anterior, tampoc poden utilitzar la seva piscina i és el CN Manresa qui cedeix la seva magnífica instal·lació.

http://www.scribd.com/doc/40833983/Convocatoria-Circuit-Sant-Andreu

Per un altre costat una part del segón equip s'estrena al nou format de competició que s'ha creat entre els clubs maresmencs. Aquesta nova competició s'anomena Swim Cup i consta de sis jornades. La primera es realitza aquest Dissabte 6 de Novembre al CN Badalona.

L'equip Infantil i Aleví competeixen una nova jornada de lliga, aquest cop a Mataró, on podrem veure les evolucions dels nedadors d'aquestes dues categories que pugen molt forts.

http://www.scribd.com/doc/40834208/Convocatoria-Alevins-novembre

http://www.scribd.com/doc/40834336/Convocatoria-Infantil-novembre

Molta sort a tothom!!!