IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 30 de noviembre de 2010

Entrenaments Pont de la Constitució

Les categories de l'escola Prebenjamí i Benjamí, l'Aleví i el grup Infantil de la Maria faran festa els tres dies, del dilluns 6 al dimecres 8. S'incorporaran als entrenaments amb el funcionament normal el dijous 9. Serà important que els grups de l'escola que competeixen el cap de setmana vinent puguin venir a entrenar el dijous 9 i el divendres 10 per tal de que els nostres joves nedadors no arribin al cap de setmana un pèl descentrats.

Al mateix temps, recomanem a tots aquells esportistes dels grups aleví i infantil que es mantinguin una mica actius fent qualsevol activitat física, ja que quatre dies "parats" no ajuden gaire per la preparació d'aquests joves nedadors.

Els grups més grans, el d'en Parra i una petita part del grup d'en Sergi entrenaran el dimarts dia 2 en dues sessions en horari intensiu pel matí:

Primera sessió: 8.00 a 10.00

Segona sessió: 12:30 a 14:00

Aprofiteu els dies de descans i en breu us informarem del funionament d'aquest Nadal 2010, amb els dies i horaris d'entrenament, el Campionat Social i d'altres activitats que hi puguin haver.

No hay comentarios:

Publicar un comentario