IMPORTANT

Vols rebre les notificacions de les noves entrades del Blog al teu correu electrònic personal? Introdueix-lo a la barra superior i ja ho tindràs! Moltes gràcies per seguir-nos!

martes, 5 de octubre de 2010

Competició Fons i Estils

A falta de poder tancar el calendari de competicions de la Temporada 2010-2011 per motius organitzatius amb la Federació i altres clubs, us avancem de la primera competició que ja ens arriba els propers dies 16 i 17 d'octubre a Granollers.

Es nedaran el Fons i Estils per les categories aleví, infantil, júnior i absolut, i per un altre costat es nedaran proves de diferents distàncies per nedadors de les categories infantil, júnior i absolut.

Els alevins han de nedar les dues proves perquè són obligatòries per poder classificar-se als Campionats de Catalunya d'hivern (rànquing de les 100 millors sumes de 400 lliures i 200 estils).

Els infantils han de nedar per poder puntuar per la lliga de clubs catalana i a més, per aquells que són especialistes, han de nedar per classificar-se per la final de fons del campionat de Catalunya.

Els nedadors júniors i absoluts nedaran segons les necessitats de la seva planificació per aquesta nova temporada.

La competició es farà en dues jornades, la primera el dissabte 16 d'octubre que començarà a les 15.30, i la segona el diumenge 17 d'octubre que començarà a les 10.00.

Més endavant ja us informarem de les convocatòries i hores de sortida.

MOLTA SORT per la primera competició de la Temporada i esperem veure-us a tots animant ben fort a les graderies de les piscines.

No hay comentarios:

Publicar un comentario